На Волині знову перекрили міжнародну трасу

На Волині знову перекрили міжнародну трасу
На Волині дружини та матері військових перекрили міжнародну трасу.

"У Ратному матері та дружини військових перекрили в двох місцях міжнародну трасу М-19 (Доманове — Ковель— Чернівці — Тереблече), - повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці користувачка Оксана Федорук.

Начальник штабу Автомайдану України Сергій Кушнір, який зараз знаходиться на місці події, повідомляє, що трасу перекрили в 4 місцях матері та жінки військовослужбовців, які зараз перебувають у зоні АТО.

Вони вимагають, щоб їхніх чоловіків повернули додому та щоб мобілізація більше не торкалася Волинської області.

Жінки обіцяють блокувати трасу до тих пір, поки їхні вимоги не будуть виконані.

"Матері і родичі військових, які перекрили міжнародну трасу в Ратному (уже в 4 місцях), хочуть повернення солдат із зони АТО, для цього вимагають:
- скликати позачергову сесію райради,
- щоб приїхали представники Верховної Ради (вимагають присутності депутата Степана Івахіва),
- розслідувати, чому діти депутатів не беруть участі у військових діях на Сході.

Також лунають заклики про припинення АТО. На місце протесту "добровільно-примусово" прибула голова Ратнівської РДА Лариса Цепух", - пишуть в групі "Автомайдан України" в соцмережі Вконтакті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
головне питання - чому діти високопосадовців не на війні, або всі або припиняйте це мракобісся
Відповісти
чи багато ви знаєте дітей високопосадовців ,які служили в армії????? мобілізовують тих, хто служив!!!!
Відповісти
Сын бывшего министра обороны Коваля, сын зам главы администации президента Пашинского, сын Турчинова призывается в армию! Надо дальше? Я знаю что не только в этом дело! Предательству нет оправданий! Патриотизм это только флажком помахать?
Відповісти
і не робіть вигляд, як з екранів тв ви любите україну, і не співайте с.ки гімн, що ви душу і ТІЛО своє положите за свободу.....
Відповісти
Чим більше буде смертей, тим більшим ставатиме народний гнів. Чим більшим буде незадоволення людей, тим вищі шанси, що влада висітиме на ялинках. Не всі, а хто досі не зрозумів, що так, як раніше, не буде. Україна має шанси жити інакше, але для цього потрібно винищити корупцію - це зібрало людей на майдан 2004, 2013 років. Схід і захід разом, ми прагнемо одного, але треба вирішити питання корупції.
Відповісти
Якщо не буде нормальної влади - на гіляках висітиме уся Україна.
Відповісти
Скажу не по теме: 51 бригаду которая сдалась россиянам надо на фиг расформировывать! Уроды! Мало того что перешли на территорию России, мало того что перешли с помощью ополченцев-террористов(т.е. сначала плен террористов. далее переход в Россию!). А теперь по российскому ТВ они в России рассказывают какие классные террористы с Россией и какая херовая Украина с военным командованием в том числе! Гандоны! ни предали Украину! Они предали дедов воевавших в УПА против России, против фашисткой Германии за Вильну Украину!
Кстати это та бригада: 1) которая не хотела на фронт(это строители и прочий сброд которые стали безработными! Кстати многие из этих уродов работали на стройках в России!), 2) это они под Волновахой устроили пикник на дороге, результат мы все знаем!, 3) ну и предательство финал!
Я не говорю плохого против волынян вообще! Там патриоты! А это не здоровое подразделение!
Это безработные которые пришли в армию не воевать а только получать зарплату! Т.к. других вариантов у них было мало!
Итогом разборок должно быть: расформирование части, разжалование офицеров(можно как солдат использовать в АТО, для воспитания в батальонах Донбасс, Мореуплоль, Днепр-1, Айдар), полная смена офицерского состава, набор контрактников-добровольцев которые хотят смыть позор с Владимир-Волынска. Далее аресты участвоваших в позоре офицеров! Арест офицеров из военкомата за то что набрали за государственные деньги и в условиях войны такой сброд!
Для предательства нет оправданий! Просчеты командования если они есть или были не оправдание предательству! Во время Второй мировой войны тоже как и на любой войне были такие ситуации! И Были герои и были предатели! У УПА ситуация часто была на много круче!
Кстати У этих уродов не было потерь в личном составе в этой операции! А у других подразделений которые не дрогнули были!
Теперь уроды через родственников начнут поднимать волну против АТО( а в этот период это значит против Украины!). Блокировать его надо использую патриотов! Моральный авторитет воинов УПА, воинов воеваших в ВОВ, афганцев и другое!
Предательству нет оправданий!
Відповісти
На 2300 далеко не розженешся. При чому всю зарплату витрачають собі на харчування.
Відповісти
Судячи з Ваших слів, Ви-ГЕРОЙ України, Ви зараз знаходитесь в центрі АТО і достаменно володієте інформацією. Чи не так?... Дуже легко судити тих, на місці кого Ви ніколи не були. Бригада, яка не хотіла на фронт...А чи багато таких, хто дійсно хоче воювати? "Строители и прочий сброд которые стали безработными"-а хто винен в тому, що на Волині не має роботи?...Та кожен з цих хлопців хотів би мати роботу в своєму населеному пункті, але виходу немає, тому і працювали в Росії, бо потрібно годувати сімю. "это они под Волновахой устроили пикник на дороге"-а Ви там були? Як можна так говорити про смерть людей? Скільки ненависті..."это не здоровое подразделение"-а чи здорові Ви? В мене виникають сумніви. "безработные которые пришли в армию не воевать а только получать зарплату"-ну звичайно, кожен з них купив собі дороге авто,побудував шикарний дім, а їх рідні мають золоті кредитні картки...так? А що може бути ціннішим за людське життя? Ви про це думали?
Відповісти
Пише тобі мама, син якої знаходиться в 51 бригаді, і перебуває він там не 1 день, а 5-ий місяць.І за цей час вони визволили не одне село і селище. Де б вони не були, люди зустрічали їх з вдячністю. Коли прочитала ваш коментар від сліз не могла стриматись, ви називаєте цих хлопців "уродами", хто дав вам на це право?Скажіть, в якій бригаді служите ви?Ви були там під Волновахою?Невже у вас вистачає совісті судити про когось або про щось, взагалі не розуміючи що таке війна...хотілося б подивитися у твої очі...ти пишеш, що там "не здорові хлопці", із твого коментаря можна зробити висновок, що ти дійсно не здоровий...
Відповісти
"Сергій Київ" повністювас підтримую.За непровіреною інформацією, на цю та інші акції,які готуються по інших регіонах області,це самі мобілізовані,в тому числі,які вже зрадили Батьківщину,та інші бійці 51 бригади "підготовлюють грунт" для дезертирства та зради..Вихід правльний..але покарання повинні понести по максимально можливих строках...
Відповісти
Це ЖАХ, Ви вживаєте вирази "за непровіреною інформацією" та "покарання повинні понести по максимально можливих строках", по-вашому головне покарати, а потім розібратися? Саме таких "ПАТРІОТів" та "сергея киев" я і називаю ЗРАДНИКАМИ УКРАЇНИ...
Відповісти
Слава Україні!
Відповісти
За інформацією ЗМІ служить син Гриценка (вже 4 місяці) і двоє синів Коваля (в минулому міністр оборони)
Відповісти
Ти чому ще на фронті диванний поцтріот, для того щоб когось судити сам попробуй того меду, тоді швидко язик в дупу засунеш
Відповісти
Чому чоловіки зі сходу втікають,відпочивають на Світязі,тут вимагають шикарних умов проживання,а наші хлопці мають йти туди на смерть?Хочуть в Росію,хай збирають сумки і йдути туди жити,а не бунтують всю країну
Відповісти
Друзі видаляйтеся з Вконтакте і Однокласників.
Відповісти
Скоро одні баби будуть служити,так як немає у нас мужиків,одні мамині синочкі!!!! Люди,ви не розумієте що іде війна!!!!!!! ВІЙНА!!!!!!!
Відповісти
Ви тільки руки розпускаєте , ось що ви вмієте ,то точно. Їдьте у Київ там вас бистро попустять!!!!!
Відповісти