Наркоторговець шукав клієнтів в інтернеті

Наркоторговець шукав клієнтів в інтернеті
У Нововолинську правоохоронці затримали наркоторговця.

Як з'ясувалося, чоловік збував заборонені препарати не лише місцевим, а й через мережу Інтернет – жителям інших населених пунктів, - інформують у СЗГ УМВС України у Волинській області.

У поле зору працівників сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків 29-річний житель Нововолинська потрапив у травні.

Чоловік на території міста, поблизу нічного клубу, збував наркотичний засіб бупренорфін.

"Згодом ми встановили його причетність до продажу наркотиків через мережу Інтернет. Вартість однієї таблетки препарату коливалася від 400 до 500 гривень. Окрім того, з’ясували й інші способи збуту наркотиків: від жителів інших населених пунктів спритник отримував гроші на кредитну картку, а наркотик передавав рейсовим автобусом. Якщо ж препарат хотіли придбати місцеві жителі, по мобільному телефону домовлявся про місце зустрічі, де й відбувалася угода купівлі-продажу", – розповів начальник СБНОН міськвідділу міліції Валентин Семенуха.

Загалом у наркокур’єра правоохоронці провели три оперативних закупівлі бупренорфіну, а по тому поблизу автостанції його затримали.

За словами Семенухи, при особистому огляді наркоторговця та під час обшуку в його помешканні знайшли та вилучили гроші, наркотичні засоби, комп’ютерну техніку, засоби зв’язку та кілька сім-карток різних операторів.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Згідно із законом, спритник може отримати до 10-ти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.