Голова Волинської ОДА вважає, що його підлеглі отримують замало

Голова Волинської ОДА вважає, що його підлеглі отримують замало
Волинські чиновники «не мають» працювати за 2 тисячі, - вважає Володимир Гунчик.

Про це він розповів під час оперативної наради у понеділок, 28 липня.

За словами Володимира Гунчика, «чиновник не має працювати за 2 000 гривень», адже на ньому лежить відповідальність, яка не відповідає такій малій зарплаті.

Він попросив керівників райдержадміністрацій та підрозділів ОДА зважати на відповідність відповідальності та зарплати.

Також Гунчик висловив незадоволення, що працівники в ОДА за свої гроші купують каву та папір і вирішують окремі питання «непрямим чином», тобто кулуарно.

Голова ОДА розповів підлеглим, що хоче, «щоб ми з вами розуміли - країна в небезпеці, кожен повинен чітко виконувати свої функції».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за свої гроші купують каву... а що кава на роботі безкоштовно? піду скажу своєму начальнику
Відповісти
Державу зруйновано зеками i урками Януковичем i Ахметом.
Відповісти
Каву-це ще таке, ладно, багато хто сам купує...Але папір...ІДІОТИЗМ
Відповісти
і не тільки папір, наприклад виконавча служба змушена за свій кошт заправляти принтери, купувати марки та конверти (тому що держава виділяє на конверти і марки на даний час по 20 грн на місяць, а справ відкрити потрібно близько 50 і кожному боржнику наділати рекомендованим листом 4.80 грн за 1)!!! і все це на благо країні за мінімальну зарплату. Працюємо собі ж в мінус собі.... навіть в "0" не виходить!! жах просто, а потрібно за щось жити... а одягтися... я наприклад змушена по секонд-хендах ходити, тому що, купити собі щось нове, не говорячи брендове чи якісне не вистачає грошей(((
Відповісти
повір, ти не одна така. Нажаль.
Відповісти
я теж бюджетник з ранку до смерканку працюю. чистими отримую 1700. Мінус на дорогу, на канцтовари, папір, інші витрати... немає городу. Ось так і живемо
Відповісти
вже ЗУ "Про державну службу" зі збільшенням зарплати держслужбовцю планують збільшити з 2012 року до 2-х мінімальних заробітних плат... і все ніяк збльшити неможуть, перекладали на 2013, 2014. тепер на 2015 переклали. За свої зарплати начальство переживає, а за своїх підлеглих... не смішіть мене....
Відповісти
А про 1500 грн в райдержадміністраціях голова ОДА незнає? І все теж потрібно при необхідності купувати
Відповісти
та це з весни в державних установах кругом так(( алк тим хто обіцяв гори. на це все коли добралися теплого крісла НАСРАТЬ!! їм аби свою жопу в теплі тримати, а всі інші хай викручуються.......
Відповісти
а коли хто з керівництва думав за підлеглих! а зараз під шум революції понавилазило. так і цей зараз обіцяє, побачимо чи хоть, за місяць чи два, щось зміниться із заробітною платою. навряд!!! то навіщо людям серце краяти. було б хоть якесь виробництво, то хіба люди працювали в держслужбі, а так безвихідь, щоб хоть якось прокормити сім’ю, і це маючи присадибну ділянку. за речі взагалі мовчу. вже один брехун-пустомеля малиновський їздить по РДА і нагло БРЕШЕ, що так добре живеться. а так поки недозволить ОДА то і премію неможна дати працівникам РДА, що б хоть позатикати дірки. якби зробив вже, і сказав: - люди, ось я вирішив вам трохи допомогти, премію + надбавки, ми ж одна команда" . А так каже що команда, колеги - тільки один колега отримує 25000 грн а інший по шиї (навіть і нізащо, просто що б знав своє місце) і 1800 грн.
Відповісти
це точно(( хіба це нормально коли така велика різниця в зарплаті між керівниками і підлеглими???!! я згідна на 1000-2000 тис грн різницю, але не на різницю в десятки разів!! і всеодно плачуть що мало!!
Відповісти

виконавча служба...працює собі в убиток!!!так так ви скажіть які хабарі берете з кожнісінького хто до вас приходить.За що купуєте конфісковані квартири, співпрацюючи з банками, за що робите евроремонти та купуєте машини!!!Сама бідна і корумпована служба в Україні.Сама в цьому переконалась.
Відповісти
щооо?? ну якщо ти працювала заступником чи начальником то може там так і є, я не знаю, я працюючи вже більше року на посаді найменшого рівня - звичайного державного виконавця, ніразу лишньої копійки не отримала, сама ходила штрафи за боржників зі свого карману платила, щоб на роботі залишитися, бо мало фактичного виконання. а ти будеш говорити за квартири, до того ж знімаючи квартиру то на зарплату свою я виживаю!!
Відповісти
окрема тема, що навіть роботу на 1500 без знайомств не знайдеш
Відповісти
Згідна. Зізнаюся в мене знайомих ніяких не було, пішла після закінчення стажуватися без всяких думок про гроші.. і тут в кінці стажування мені натяком почали говорити 3000 тис у.е. і ти працюватимеш... я була в шоці. в мене мову відняло, тому що я з села і мої батьки в житті таких грошей не мали... почали шукати по сусідах знайомих, знайшли. влаштували мене на ту роботу, а батьки вже за рік 2 свині віддали для сусідів і горба гнуть на них ще.
Відповісти
розумні і відповідальні люди мусять ледь зводити кінці з кінцями, що встриматися на плаву. А є такі, які не мають ні розуму, ні відповідальності, а мають хорошу ПРОТЕКЦІЮ - і зразу в начальники. За це образливо! Поки у нас буде правити принцип "кум кума і сват брата" - нас ніщо хороше не чекає. Ні для кого ні секрет, що в таких організаціях працюють цілі клани: батько начальник вдділу, донька - в сусідньому відділі, зять - теж начальник.
Відповісти
згідна на 100 %!
Відповісти
Працюючи в юстиції ти мабуть маєш освіту юриста і як юрист ти повинна знати, що відповідальність за "хабар" несе той, хто бере і в такій же мірі той, хто дає - то який ти юрист, якщо на таке пішла і тут перед усіма вихваляєшся і розписуєш про тяготи державної служби - хто заставляє там працювати? - не працюй!
Відповісти
логіка як у 5 річної дитини
Відповісти
Подивіться, що робиться. Люди ледь зводять кінці з кінцями. На близько 2000 мусять прожити місяці і сімю прогодувати. І з кожної газетної шпальти розповідають, яка Україна багато на чорноземи і т.д. Як ми живемо найбідніше в Європі. За рівнем життя як Зімбабве і Камерун. І це країна у центрі Європі! У нас десяток олігархів володіють активами, що рівні бюджету країни. А народ зубожіє. До поки буде така корупція - ми краще жити не будемо
Відповісти
Ще багато цікавого дізнається голова сівши в крісло. Важко топ менеджеру зрозуміти держслужбовця.
Відповісти
А як же штатний розпис, фонд заробітної плати-хіба звласної кишені буде платити.
Відповісти
Переходьте на самоврядування і заробляйте.
Проводьте скорочення, і платіть зарплату.
Подвіться, такий будинок і повний людей, для чого? Що вони виробляють? Це будинок адміністрації, а не Ради, доб ви знали.
А яку мізерну зарплатню отримує робітник на Кромберг і Шуберт, працюючи по ночах.А тут їм каву подавай , переробились, кузкіну мать.
Відповісти
це якраз будинок ради...там до речі багато вакансій ідіть працюйте в минулому році архітектура тричі конкурси на заміщення оголошувала - ніхто не пішов
Відповісти
На рахунок кави,я працювала в приватного підприємця, і купувала каву, бо воно таке жадне було,так що це не тільки у державних установах,а на рахунок виконавчоі,коли до вас заходиш,то ті дівки так голови своі піднімають,і гавкають,дивитись тошно
Відповісти
Останні новини
Голова Волинської ОДА вважає, що його підлеглі отримують замало
28 липень, 2014, 12:49