Аварія на Волині: водій вбив пішохода й втік

Аварії, в яких пішоходи загинули, а водії втекли з місця події, трапилися на Волині.

Зокрема, подібні ДТП були зафіксовані в Любомльському та Ратнівському районах, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Так, о 6:00 в Любомльський РВ надійшло повідомлення про те, що в селі Куснище біля магазину виявлено тіло 65-річного місцевого жителя.

Судово-медичний експерт виявив тілесні ушкодження, які були заподіяні внаслідок ДТП. Водій, який скоїв наїзд, зник із місця пригоди.

Аналогічна автопригода трапилася у Ратнівському районі. У райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Тур біля польової дороги знайшли тіло 34-річної місцевої жительки.

Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи. Встановлено, що жінка постраждала внаслідок ДТП. Водій, який скоїв наїзд, зник із місця автопригоди.

Окрім того, смертельну ДТП зареєстрували у Ковельському районі. О 6:00 в селі Тойкут 40-річний житель села Сошичне Камінь-Каширського району, керуючи автомобілем «ВАЗ-2101», не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, від чого авто в'їхало в паркан. Далі машина з’їхала в кювет і перекинулася. Внаслідок ДТП пасажир, 17-річний місцевий житель, загинув на місці пригоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.