На Волині затримали групу, яка постачала «дівчаток для відпочинку». ФОТО. ВІДЕО

На Волині затримали групу, яка постачала «дівчаток для відпочинку». ФОТО. ВІДЕО
Угрупування з 5 осіб, яке залучало дівчат до проституції, викрили на Волині.

Зокрема, роботою вже забезпечили шість волинянок, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Організатором бізнесу була 31-річна ковельчанка, її спільниками – двоє жінок. Вони працювали кастеляншами у закладі відпочинку. Також у схемі брали участь два таксисти, які безпосередньо доставляли дівчат для сексуальних утіх.

"Усім підозрюваним Луцьким міськрайонним судом обрано міру запобіжного заходу – особисте зобов’язання, – повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. – Однак під час досудового розслідування працівники міліції встановили, що організаторка «бізнесу» примушувала свідків до дачі завідомо неправдивих показань, при цьому погрожувала повіям вбивством і насильством. Таким чином щодо жінки порушили кримінальне провадження за статтею 386 Кримінального кодексу України. Зважаючи на це, підозрюваній змінено міру запобіжного заходу із особистого зобов’язання на місяць арешту".

Варто відзначити, що група працювала за чітко налагодженою схемою: у заклад відпочинку приїздив клієнт, через кастеляншу він замовляв дівчат за викликом. Вона своєю чергою зв’язувалася із сутенершою, яка й направляла на таксі за адресою дівчат легкої поведінки.

При цьому за виклик двох повій замовник платив 2500 гривень, із яких: 100 отримувала кастелянша, 400 – таксист, по 1000 – повії і сутенерша.

Згідно з чинним законодавством, звідництво для розпусти, вчинене організованою групою, карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як таке може бути...
Відповісти
Хтось може мені нормально пояснити чому взагалі проституція в незаконі? Чому жінка не може торгувати своїм тілом? Проституція одна з найдавніших професій, і наприклад в Голандії, країні з одним з найвищих рівнів життя, вона легалізована.
Відповісти
тоді на україні буде ще більше сирот
Відповісти
якісь не дуже гарні дівчата там були. може так і треба
Відповісти
не по-християнськи то... от якби автори біблії потурбувалися і написали, шо то не біда, жінко, йди торгуй - то й не було б проблем.
Відповісти
Останні новини
На Волині затримали групу, яка постачала «дівчаток для відпочинку». ФОТО. ВІДЕО
28 липень, 2014, 13:12