На Волині чоловік убив друга та кинув на дитячому майданчику

На Волині чоловік убив друга та кинув на дитячому майданчику
Тіло вбитого чоловіка знайшли на дитячому майданчику перехожі.

НП трапилася у Ратнівському районі, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Слідство встановило, що того вечора гучна компанія молодиків зібралася в помешканні одного із них та влаштувала застілля. Підсудному на якусь мить здалося, що його товариш по чарці поводить себе щодо нього не достатньо чемно: голосно розмовляє та лається.

На зауваження захмелілий чоловік відповів грубою лайкою і вдарив "напарника" кулаком в обличчя. Той у свою чергу ударом звалив кривдника на підлогу та почав бити. Наносив удари, доки його не відтягнули товариші.

Побитий чоловік нерухомо лежав у калюжі крові та важко хрипів. Двоє молодиків винесли постраждалого з будинку. Спочатку хотіли дотягнути його додому, але передумали та залишили на лаві неподалік дитячого садка, самі ж повернулися допивати.

Правоохоронці оперативно затримали злочинця: як з’ясувалося, затриманий був неодноразово судимий за скоєння крадіжок та викрадення автомобіля, тож, шість років відбував у місцях позбавлення волі.

Ратнівський районний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та призначив покарання – позбавлення волі терміном вісім із половиною років.

Водночас суд присудив стягнути з підсудного на користь постраждалої сторони 5217 гривень майнової та 120000 гривень моральної шкоди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо тут скажеш ... Не знаю така судьба напевно!
Відповісти
мені це здається просто неможливим, ЯК?! як таке може бути?!

затриманий був неодноразово судимий за скоєння крадіжок та викрадення автомобіля, тож, ШІСТЬ років відбував у місцях позбавлення волі.

ВБИВСТВО - позбавлення волі терміном вісім із половиною років.

хто ідіот у цій країні?
Відповісти
6 років то мабуть за попередні злочини вцілому
Відповісти
Полюбому. Але треба бути теж неадекватним, щоб із зеком, який 6 років відкалатав горілку пити за одним столом. Воно ж дурне, навіть якщо до зони був нормальним, то після - стало "воно дурне".
Відповісти
Гоша а шо ти пропонуёш растріляти як собаку його ?
Відповісти
Все дуже просто - треба менше бухати, менше буде людей опинятися в таких "дурних" ситуаціях. На тверезу такого не сталося б.
Відповісти
на довічне його...
Відповісти
Останні новини
На Волині чоловік убив друга та кинув на дитячому майданчику
28 липень, 2014, 13:36