Загинуло понад 20 бійців «Айдару»

Загинуло понад 20 бійців «Айдару»
При звільненні населеного пункту Лутугине в Луганській області загинуло понад двадцять добровольців батальйону "Айдар".

Командир батальйону Сергій Мельничук повів на Лутугине сотню бійців. Вони потрапили під обстріл, в місті їх зустріло набагато більше терористів, ніж очікувалося. Обстрілювали в тому числі з танків, - пише Lb.ua.

Точна кількість загиблих і поранених поки не відома. На базу "Айдара" поки що доставили 12 тіл, з них один - танкіст-військовослужбовець, 11 - "айдаровці".

Решту вбитих і поранених бійці намагаються вивезти з поля бою. Зараз, за словами комбата "Айдару", населені пункти Лутугине і Успенка під контролем сил АТО. У містах діє комендатура, призначені військові коменданти. Незабаром буде відновлено роботу водопроводу, запущені пекарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба ту верховну раду всю туда послати
Відповісти
Пора прекращать войну за обогащение олигархов.
Відповісти

Царство небесне.

Бережiться, хлопцi.
Відповісти
То не наші їх часом перебили? В пятницю ввечері на сайті тсн було повідомлення, що айдарівці захопили в полон командира "востока" і частину його терористів. Після цього один з генералів АТО віддав наказ нашим силам відбити цих полонених в батальйона "айдар". Станом на вечір пятниці між айдаром і іншими силами ато йшов бій. А тепер 20 загиблих вспливло...
Відповісти
правди ніхто нескаже.
Відповісти
Айдарівці скажуть. Там же є наші хлопці з волині? Звьяжіться хтось, розпитайте, відпишіть тут. Та й будемо знати правда чи не правда.
Відповісти
ТАК ТАМ НАЖАЛЬ ТОЧНО БУЛА ОДНА ЛЮДИНА З ЛУЦЬКА ЦЕ ШОСТАК СЕРГIЙ - БАТЬКО; ЛЮБЛЯЧИЙ ЧОЛОIК. ВIН ПIДПРИЕМЕНЦЬ НА ВАРШАВСЬКОМУ РИНКУ I КОЛИШНIЙ ПРАЦIВНИК БЕРКУТУ. НАСПРАВДI ВОНИ ПОПАЛИ В ОТОЧЕННЯ ДЕ НЕ ОЧIКУВАЛИ ВЕЛИКОI КIЛЬКОСТI ОПОЛЧЕНЦIВ. ВIЧНА ПАМ"ЯТЬ... ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНА ВТРАТА АДЖЕ ЦЯ ЛЮДИНА БУЛА ПАТРIОТОМ I СПАРВЖНIМ СИНОМ УКРАIНИ. ТАКИХ ЛЮДЕЙЙ МАЛО ЯК ВIН
Відповісти
Гинуть патріоти України на війні з непотрібом.Це що компанія зі знищення українського генофонду ? Вічна память ВАМ патріоти батьківщини !!!
Відповісти
Я плачу!!! Там загинув Сергей Шостак бивший мiлiцiонер Беркута Велика Людина
Відповісти
Ще нічого не відомо! Дай БОГ Сергій живий!
Відповісти