Відео обстрілу луганської багатоповерхівки

Відео обстрілу луганської багатоповерхівки
Терористи обстріляли житловий багатоповерховий будинок, який знаходиться біля будівлі СБУ.

На відео видно, як снаряд потрапляє у верхній поверх будинку, - пише ТСН.

Очевидці повідомляють, що обстріл проводився з боку населеного пункту Металіст.

Нагадаємо, за минулу добу в Луганську було вбито п'ятьох мирних людей, ще 15 отримали поранення різного ступеню тяжкості і були госпіталізовані.

Згідно з даними антикризового центру Луганська, за минулу добу "швидкою допомогою" було здійснено 106 виїздів. Всього за минулу добу зафіксовано пошкодження 20 об'єктів. Станом на 14:00 28 липня повністю весь Луганськ залишився без світла.

В результаті обстрілу території міста була пошкоджена лінія, яка живить електроенергією місто з боку Кам'янобрідського району.

У зв'язку з відсутністю електроенергії знеструмлені насосні станції, тому в окремих районах міста можуть бути перебої з водою. Наразі фахівці не можуть виїхати на місце події для проведення аварійно-відновних робіт через збройні зіткнення.

За даними міськради, щойно з'явиться нагода, працівники служб докладуть максимум зусиль для ліквідації аварійної ситуації, аби відновити подачу електроенергії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідні люди
Відповісти
http://tyzhden.ua/Society/115574
Відповісти
Це ж яким треба бути придурком щоб обстрiлювати свое мiсто i яким треба бути придурком щоб вiрити цiй брехнi. Волинь пост не опускайтесь нижче плiнтуса не несiть в народ це мило хватае нам ТСН!
Відповісти
СМИ промывают мозги. Весьма странно, что оператор знал что снимать. Нац гвардия творит беспредел и переводит стрелки на ополченцев. А самое печальное, что СМИ уже давно стали оружием в руках власти и полностью подчиняется приказам - никакой правды, стравливать народ с западной и с восточной украины. Ничего, и Ляшко, и Порошенко, и Ярош, и Турчинов, все они ответят за свои военные преступления против народа!!!
Відповісти