Депутати не змогли відправити у відставку голову Любомльської райради

На позачерговій сесії Любомльської райради депутати не підтримали ініціативу стосовно відставки нинішнього голови районної ради Миколи Сушика.

Голосування відбулося сьогодні, 28 липня. Так сесія Любомльської райради не підтримала ініціативу групи колишніх депутатів-"регіоналів" стосовно відставки нинішнього голови районної ради свободівця Миколи Сушика, - інформують у ВО "Свобода".

На позачергову сесію районної ради завітали представники Майдану та громади. За результатами голосування 31 депутат районної ради із 45 присутніх не підтримав проекту рішення щодо відставки голови Любомльської райради Миколи Сушика.

До слова, як запевняють у 2Свободі" хоч на сесію прийшли 45 обранців громади, проте частина депутатів не захотіли брати участь у голосуванні, втекли із зали засідань, а троє утрималися.

"Я вдячний за таку позицію обранців. Ми не повинні допустити, щоби "регіонали" скористалися війною в державі здійснили внутрішню контрреволюцію", - прокоментував підсумки голосування голова райради Микола Сушик.

Зазначимо, що 15 липня група депутатів виступила з ініціативою щодо усунення голови Любомльської райради свободівця Миколи Сушика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ригам ганьба, Фурманюку ганьба!!!
Відповісти
Ригам ганьба, Фурманюку ганьба!!!
Відповісти
Останні новини
Депутати не змогли відправити у відставку голову Любомльської райради
28 липень, 2014, 15:33