Комуністи можуть піти на дострокові вибори

Комуністи можуть піти на дострокові вибори
Народний депутат від фракції “Батьківщина” Леонід Ємець вважає, що навряд чи вдасться до перевиборів заборонити діяльність комуністів, і що не варто чекати три місяці для обрання нового Парламенту.

Такі думки він висловив у ефірі Еспресо.TV, - повідомляє ІНФОРМАТОР.su.

“В нас є 3 місяці до перевиборів. Має Рада за цей час прийняти закон про відкриті виборчі списки, прийняти закон про люстрацію, маємо забезпечити зміни до бюджету, переобрати ЦВК, судові реформи провести. Але це в ідеалі, так – навряд їх ухвалять. Тому єдине, що варто зробити – скоротити виборчі строки на місяць як мінімум і за місяць мати новий парламент, викинувши регіоналів і комуністів. Нині парламент не працездатний”, – сказав він.

Також парламентар додав, що діяльність партії комуністів до перевиборів навряд чи вдаться заборонити. “Навряд чи ми встигнемо заборонити діяльність КПУ в Україні до перевиборів. Це значить, що вони зможуть брати участь у виборах”, – додав Ємець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна заборонити партію, але ідеологію - ні. Заборона КПУ буде означати, що в Україні демократії стільки, скільки зараз снігу на вулиці.
Відповісти
Бовдуре,демократія-це підтримка та розвиток тих цінностей,які направлені на розвиток людини,а не на її знищення як особистості.Але тобі не второпати елементарних понять.Бо тупий трохи.
Відповісти
А де братва кононовичі ділися? невже сєпаратам допомагає на сході? Чи підступно готують диверсії в Луцьку...Зашилися як миші та й сидять тихенько.
Відповісти
Кононович тепер в Києві піднявся у верх він тепер 1-й секретар ЦК ВЛКСМУкраїни. А другий сидить у підпіллі. Хто б їм голови нахер поскручував вони як геморой на задниці.
Відповісти
"Має Рада за цей час прийняти закон про відкриті виборчі списки, прийняти закон про люстрацію, маємо забезпечити зміни до бюджету, переобрати ЦВК, судові реформи провести" - о-йой, що ж ви так пізно похопились, бУтівці? Фіг ви вже щось приймете путнє, треба було раніше думати...
Відповісти
Комуністи не просто можуть піти на вибори а й підуть і пройдуть до парламенту на відміну від Свободи де одні дурні нацисти які забороняючи безпідставно КПУ роблять ім тільки безплатну рекламу. Отже Слава Украіні!
Відповісти
Останні новини
Комуністи можуть піти на дострокові вибори
28 липень, 2014, 22:15