Роботу луцьких маршруток перевірить спеціальна комісія

Роботу луцьких маршруток перевірить спеціальна комісія
Спеціальна комісія, створена у Луцькій міській раді, перевірить, чи коректно працює система GPS-навігації, встановлена на міських маршрутках.

Таке рішення прийняли на засіданні виконкому міської ради у вівторок, 29 липня.

Перевізники заявили міській владі, що система GPS-навігації, встановлена на транспорті фірмою «Візор» працює некоректно: інколи не фіксує рух автобуса на маршруті. Через це у перевізників виникають непорозуміння з водіями.

Саме для того у мерії вирішили створити комісію.
«Щоб забезпечити об’єктивну оцінку роботи перевізників, потрібно самим перевірити хоча б вибіркові маршрути, не можна посилатися лише на дані трекерів» - коментує ситуацію заступник міського голови Тарас Яковлев.

Хоча допускає, що деякі водії умисно псують або вимикають GPS-пристрої контролю.

Перевізники не погоджуються з такими закидами, адже кажуть, що перевіряють роботу своїх маршрутних таксі за допомогою окремих трекерів, які встановили самі.

У несправності GPS-пристроїв звинувачують постачальників – компанію «Візор». І перевізники, і водії говорять про погану якість встановленої техніки та її непристосованість до погодних умов.

«Від підвищення температури батареї у трекерах здуваються. Тому почасту вони не працюють з 11 години ранку і до самого вечора, доки не схолонуть» - обурюються водії.

Щоб вирішити на чиїй стороні правда, буде створенна комісія із представників «Візора», перевізників та громадськості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага,перевірте лікарні, суди, міліцію, прокуратуру!О, а ще паспортний стіл на додачу. А то вчепились до тих маршруток і маршрутчиків, як ніби інших проблем немає
Відповісти
Для маршрутчиків основне завдання гроші заробити і в тому числі знаючи де його колега їде.І гроші вони не обліковані податковою нормальні заробляють. Хай не плачуться. Графіки їм не потрібні. Тому потрібно перевіряти
Відповісти
ви в курсі яка ціна тих грошей? І має їх в першу чергу власник, а не звичайний водій, якому потрібно здати план, заправити машину, а вже те,що залишиться принести додому.якщо всі такі розумні,то йдіть водіями працювати, думаєте, що там гроші даремні. Сидіти в своїх кабінетах всі мудрі
Відповісти
Не дуже на маршрутки і беруть молодь.А захищати їх не варто. Думаю за місяць нелегальних більше ніж мінімалка, яку платать дітям з вищою освітою на базарі.
Відповісти
первірте 23 і 24 маршрутки після 21,00
Відповісти
Останні новини
Роботу луцьких маршруток перевірить спеціальна комісія
29 липень, 2014, 12:06