У Ковелі вже знають, як боротися з терористами

У Ковелі вже знають, як боротися з терористами
У Ковелі розроблять комплекс заходів щодо запобігання будь-яких терористичних актів на території міста.

Так, заступник міського голови Петро Юрчук зазначив, що найближчим часом проведуть нараду з представниками Служби Безпеки України, прокуратури та міліції, а також із комунальниками, під час якої планують розробити комплекс заходів щодо запобігання будь-яких терористичних актів на території міста, - повідомляє Про Ковель.

На щотижневій нараді з керівниками комунальних служб заступник міського голови розпорядився обов’язково обгородити всі об’єкти водопровідно-каналізаційного господарства та ПТМ «Ковельтепло» та закрити «на ключ».

Очільник водоканалу Юрій Рибачок зазначив, що у них вже створені мобілізаційні робочі групи з робітників, які періодично оглядають об’єкти підприємства на предмет того, чи не було якихось втручань у їхню роботу. Наразі, за словами Рибачка, водоканал працює у звичному режимі і виконує всі плани та завдання.

Такі ж обходи відбуваються на «Ковельтеплі». Петро Юрчук пообіцяв обговорити можливість постійної охорони на спеціальній нараді з представниками правоохоронних органів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі вже знають, як боротися з терористами
29 липень, 2014, 12:51