Росія стягує під Україну неймовірну кількість техніки і готується до наступу, − РНБО

Росія стягує під Україну неймовірну кількість техніки і готується до наступу, − РНБО
За 18 км від українського кордону на території Росії на часі базуються 29 вертольотів і два військові літаки.

Про це повідомив спікер РНБО Андрій Лисенко, - пише ТСН.

Крім того, за його даними, із залізничної станції "Уразово" РФ, що напроти Харківської області, відвантажено 6 БТР. Тим часом навпроти пункту пропуску "Ізварине" в Луганській області сформована колона військової техніки РФ, яка прямує в бік території України.

"У районі населеного пункту Донецьк та Кам'янськ-Шахтинський Ростовської області, навпроти пункту пропуску "Ізварине" зафіксовано формування колони військової техніки ЗС РФ з 16 "КамАЗів", яка прямувала в бік території України", - заявив він.

Водночас, за його словами, на трасі М-04 "Дон" виявлено переміщення тягачів з 10 танками Т-64 та трьома автомобілями "Урал" у напрямку кордону з Луганською областю.

Крім того, РНБО зафіксувала значні угрупування російських військ навпроти ділянки Луганського прикордонного загону. На напрямку Шрамко (РФ) - Ульянівське (за 25 м від кордону) розташовано позиції підрозділу Збройних сил РФ (8 БМД). Крім того, за даними Лисенка, на напрямку Селезньове (РФ) – Василівка (за 50 м від кордону) розташовані взводні групи військовослужбовців Збройних сил Росії з бронетехнікою.

Також, за його словами, у районі населеного пункту Новомиколаївка Ростовської області зафіксовано до 20 одиниць бронетехніки, а біля населеного пункту Селезньове Ростовської області зосереджено ще до 10 одиниць бронетехніки та автомобілі "КамАЗ.

Скупчення бронетехніки зафіксоване і в районі населеного пункту Катеринівка Ростовської області зафіксоване. Там, за даними РНБО, окрім бронетехніки ще помітно близько 40 установок "Град".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та той парубій постійно лякав розгоном майдану, і що?
Відповісти
Парубійко був,є,і буде штатним провокатором.За розголошення держтаємниць йому світить при сильній владі тюрма.
Відповісти
Прочитав i не бачу "неймовірну кількість техніки"ю
Напiвграмотний Парубiй накачуе iстерiю для прикриття власноi недолугостi.
Відповісти
Потрібно краще укріпити кордон, не просто так вони там труться. Чекають якоїсь помилки. Тому потрібно готуватисьі дати їм відсіч, щоб носа більш не сунули.
Відповісти
саме так..завтра почнеться вторгнення...........тільки хотілося б щоб це було вторгнення мізків для РНБО..і всіх хто при кориті..і тим хто про таку хірню пише....
Відповісти
Останні новини
Росія стягує під Україну неймовірну кількість техніки і готується до наступу, − РНБО
29 липень, 2014, 13:50