Ігор Гузь - на чаті ВолиньPost

На ВолиньPost відбудеться чат-конференція з заступником голови Волинської обласної ради Ігорем Гузем.

Чат пройде у середу, 30 липня.

Початок розмови - об 11:00.

ПОСТАВИТИ ПИТАННЯ ІГОРЕВІ ГУЗЮ У ЧАТІ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
запитайте гузя, чому не йде Батьківщину захищати
Відповісти
Який чат, хай вийде на площу і заспокоїть людей
Відповісти
З Гузя вийшов би класний піарщик. Себе він піар усіма можливими шляхами. Так вже депутатом народним хочеться стати. От тільки не робить нічого і це дуже видно.
Відповісти
Коли вже буде новина
"Ігор Гузь - на передовій"?
Відповісти
керувати областю - не шашкою махати і верещати. За час, що в обласній раді сам добре наївся, все має і начебто ні на заводі, ні в шахті не працював, зідки достатки, тому й люстрації досі на Волині немає, трохи полякали начальничків та й годі, вони і далі собі керують, крадучи.Бо вже Ігор добре знає смак багатства і стати як усі ой як не хочеться
Відповісти
Вже пройшло півроку...Можна отримати цифри по бюджету області? Скільки зароблено Волинью, скільки витрачено на армію, на медицину, на освіту...у порівнянні із 2013 роком, безумовно, в абсолютних величинах та у відсотках...Ну і інше запитання, що ососбисто зробив пан Гузь? Окрім патріотичних концертів в тилу, якщо він це має за досягнення, а не як моральну потворність під час війни.
Відповісти
Дописувачам.Жовч від вас аж пре.Жодних фактів.Аби тільки відро помиїв вилити.
Відповісти
А що вам відомо хорошого про нього? Скільки не цікавився, нічого не знаходжу. Ніхто нічого доброго про нього не чув. Ще такого не зустрічав. Одні лише істерики як не під прокуратурою, то під МВС.
Відповісти
Не хай тут дешево не піариться, а іде працювати на забезпеченням армії, і покаже кого з синків можновладців області мобілізували! Хай відповість за скільки хто відкупляється і в якому барі потім бухає! І не фиркає що пости не правдиві, бо правда є, вона переможе!Краще б сидів і не випендрувався, Скажи кому з бійців каску і броніка за свої гроші купив? Кому пачку гречки передав? кому гроші дав, на лікарню за кордоном? Хай скаже, як він і такі як він буде жити, знаючи що через них вмерли 20 річні?? Чи ходив він на зустріч до вояків, без ніг, і чи дивився їм в очі? А їм всього 20. Яка мета його піар інтервю?? Вибори???
Відповісти
як так сильно хоче, то нехай розкаже про методи боротьби з корупцією, про методи протидії контрабанді, яка гарно процвітає на кордоні з Польщею під прикриттям місцевої влади та "правоохоронців", про люстрацію чиновників,які все як у фільмі шапку міняють, про джерела додаткових надходжень в бюджет від багатих, тільки хай сильно не бреше, бо брехні вже досить, як так сильно хоче попіаритись, бо винесуть на вилах рано чи пізно!!!
Відповісти
Хай це чмо іде в армію козел.
Ні чого не робить. Завжди в опозиції щось гавкає на Єремеіва на Івахіва. Ті хоть щось для людей роблять. А Гузь тількі обіцє дибілоід...
Відповісти
Гузь!!! довимахуєшся, люди порвуть тебе як Тузик грілку....
Відповісти
А що народ собі зробив?!
Маємо те, чого варті!!?(кожен)
Гузь то гусь, підтримую. Ще і його гнати будем з кабінету... Всьому свій час
Відповісти
Гузяку на гиляку!!!!
Відповісти