Голова Франківської облради йде в армію добровольцем

Голова Франківської облради йде в армію добровольцем
Голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук написав заяву про добровільну мобілізацію в армію.

Каже, що попросить наслідувати його приклад депутатів, - пише Українська правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Я буду пропонувати депутатам наслідувати мій приклад і написати добровільно заяву для того, щоб кожного депутата мобілізували в армію. Таку заяву я написав у Тисменицький райвійськкомат 24 липня", — повідомив він під час прес-конференції.

При цьому глава облради уточнив, що за віком він підходить, і пояснив, що в такому випадку медичне обстеження проводиться зі слів добровольців, "так що хвороб ніхто шукати не буде".

"І якщо панове депутати хочуть загальну обласну сесію, то це питання потрібно розглядати одним з перших — про особисту участь депутата у військових діях в армії", — вважає Скрипничук.

За його даними, лише один депутат Івано-Франківської облради — Петро Шкутяк — пішов добровольцем в батальйон "Айдар" і зараз після поранення проходить лікування у Львові.

Скрипничук також повідомив, що в середу скликає засідання обласної консультаційної ради, на якому розглядатиметься питання про необхідність скликання позачергової сесії облради.

Він також зазначив, що, якщо буде прийнято рішення про скликання сесії, то на ній буде ініціювати також розгляд питань про матеріально-технічне забезпеченні батальйону "Прикарпаття" і про допомогу українським бійцям у зоні АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підгузник та Вітер беріть приклад, ане чати а фестивалі влаштовуєте...Ганьба..
Відповісти
В голові облради та його заступниках як ні в кому більше сконцентрована патріотичність волинян. Ми віримо, що вони беззаперечно підтримають почин! Вам не смішно?))
Відповісти
Молодець!
Відповісти
А скільки ж можна знімати комбайнерів з зернозбиральних комбайнів і відлучати від стада сільських пастухів. Нехай ще й ті повоюють, кого вибрав народ. Особливо ті, хто ходив з трубою і кричав: "Геть!", "Ганьба!". Маються на увазі ці комісовані "інваліди" на кшалт гуся, пирожика. Їх багато, вони юрбами ходять.
Відповісти
буду у штабі сидіти.
Відповісти
Вітер бери бутилку віскі і на передову , крім того тиж ніби лікар
Відповісти
Останні новини
Голова Франківської облради йде в армію добровольцем
29 липень, 2014, 15:06