Волинянину, який на Сході врятував товаришів, негайно потрібна допомога

Волинянину, який на Сході врятував товаришів, негайно потрібна допомога
В бою під Лисичанськом важко поранили волинянина Владислава Кузнецова 1993 року народження.

Про це повідомив у Фейсбуці громадський активіст Михайло Бабенчук.

"Репост!!!! Друзі, 19,07,2014р. під час АТО під Лисичанськом був важко поранений мій товариш і земляк Владислав Кузнєцов(1993 р.н.). Викидаючи гранату із БТРа, рятуючи цим своїх товаришів він втратив кисть правої руки та отримав чисельні рани по всьому тілі", - написав він.

"На даний момент Владислав знаходиться в Вінницькому військовому госпіталі. Для лікування та протезування необхідна колосальна сума грошей. Всіх небайдужих прошу відгукнутися"додав активіст.

Він також вказує номер картки, на який можна перерахувати кошти для лікування бійця - 5168 7553 8463 7696( Гница Галина Василівна - мати).



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мамаша, сочувствую ВАм, но надо было сына адекватным и добрым воспитывать, морально устойчивым, чтоб на всякую шелуху не велся, если ее вдруг патриотизмом назовет какой-то мудак. А так что? Бог в помощь.
Відповісти
Вот и сидели бы у себя на Востоке и говно разгребали в виде сепаратистои и террористов, а то ждёте, что бандеровцы придут и вас освободят. Заткнулись и благодарили бы, хамьё. У нас Донбасса не будет - у нас мужики на Западе, а не м...ки.
Відповісти