Розпуск фракції Компартії України - закономірний наслідок кризи партії*

Розпуск фракції Компартії України - закономірний наслідок кризи партії*
Розпад і ліквідація фракції Компартії в парламенті – закономірний наслідок довготривалої кризи в середовищі Компартії.

Таку позицію оприлюднила прес-служба Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи)
Віталія Кличка».

Причина цієї кризи у тому, що Компартія є залишковим явищем Радянського союзу, вона ніколи не була і не прагнула стати українською партією, це завжди була партія проросійська і антиукраїнська. Для них Україна і її державність завжди були чужими.

Досить згадати, що в активі Компартії за всі роки з часів відновлення незалежності України немає жодної заяви, жодної акції, які б спрямовувались на захист інтересів України.

Навіть коли Росія анексувала Крим і Севастополь, коли в Україні розгорілася війна з російськими терористами, коли у Слов’янську з’явилися зародки етнічних чисток, фракція Компартії жодного разу не виступила проти агресора.

Більше того, значна частина комуністів у східних регіонах поповнили лави терористів, а також стукачів, які видавали проукраїнських активістів терористам.

Не дивно, що сьогодні суд розглядає питання про ліквідацію цієї партії як антидержавної, антиукраїнської. Крім того, Компартія є однією з тих партій, які систематично обманюють свого виборця.

Пройшовши в парламент, Компартія не займалася виконанням своїх обіцянок, а лише виконувала лобістські замовлення олігархічних і проросійських груп. Не дивно, що частина членів фракції Компартії з легкою душею перейшли у депутатські групи, м’яко кажучи, дуже далекі від комуністичних ідеалів.

Ми впевнені, що позачергові вибори у парламент у 2014 році поставлять крапку на політичному майбутньому цієї антиукраїнської сили. Останні події в країні створили нову суспільну реальність.

Майдан, анексія Криму і війна з російськими окупантами на Донбасі сформували нову українську націю. Нація хоче, щоб її представляли ефективні, некорумповані, патріотичні владні інститути. Компартія не готова до такої місії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання можна - мій знайомий, якому УДАР пообіцяв заплатити гроші перед парламентськими виборами і не кинув, криком кричить і не заспокоїться. Що робить будете?
Відповісти
просто він лох)))
Відповісти
Останні новини
Розпуск фракції Компартії України - закономірний наслідок кризи партії*
02 серпень, 2014, 11:27