У полон до бойовиків потрапили бійці з Волині та Рівненщини

У полон до бойовиків потрапили бійці з Волині та Рівненщини
Залишаються в руках прибічників ЛНР і ДНР двоє бійців 51-ї бригади: Роман Бондзюх і Віктор Зелінський.

Роман — із Нововолинська, Віктор — із Рівного, - інформує Нововолинськ Діловий.

Вони вистояли під Червонопартизанськом 10 днів у глухому оточенні — поряд із тими мобілізованими, що через відсутність боєкомплектів і нещадний обстріл вимушено відійшли на територію Росії.

Із невідомих причин бойовики, які зненацька допомогли оточенцям вибратися з пекельного казана, не доправили на кордон Романа й Віктора.

Хоча це звичайні резервісти — рядові солдати, що не володіють жодною цінною інформацією.

Був із Романом і Віктором певний час іще Ігор Л., але йому поталанило — через російський кордон Ігоря перевели-таки, а звідти невдовзі повернули в Україну.

Зараз він нібито вже у Запоріжжі, у в/ч А1978, де дає пояснення військовій прокуратурі.

"Рідні й близькі Романа і Віктора обривають телефони і соцмережі — волають про допомогу. Про ситуацію вже знають у Києві, але зрушень жодних", - йдеться у публікації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БЕЗДАРНЫХ генералов на кол
Відповісти
В цій ситуації пояснення треба давати прокуратурі бійцям, які стільки часу були без підтримки : зброєю, харчами , а питати у виснажених голодних ,обірваних це не тільки не гуманно але і злочинно.Прокурори , судді і їм подібні не мають морального права допитувати, вони повинні вибачитись перед хлопцями за злочини тих керевників АТО , що допустили таку вакханалію. А наші хлопці молодці , з слів бійців їх покинули командири на призволяще , чотири дні не було не тільки їжі , а навіть води , апро набої і мови не велось, знаючи що їх можуть взяти в полон - говорили що застрілитись немає чим. От і подумайте хто має допитувати , ахто відповідати.
Відповісти
Ото-то в нашій державі і біда,завжди крайній простий-смертний,а керівницво-ніколи,і як багато читаєм ЗМІ із-за таких командирів гинуть там наші діти.....скільки ще такий "безпредел" буде,то мабуть і ГОСПОДЬ БОГ нам не підкаже....
Відповісти