Журналісти хочуть, щоб Гузь попросив вибачення

Журналісти хочуть, щоб Гузь попросив вибачення
Колектив газети «Слово Волині» просить голову Волиньради Володимира Войтовича ініціювати розгляд поведінки депутата Ігоря Гузя на засіданні постійної депутатської комісії.

Про це йдеться у зверненні газети «Слово Волині», яке у рубриці «Колонка автора» на ВолиньPost розмістила головний редактор газети Наталка Шепель.

«Річ у тім, що ми вважаємо поведінку цього депутата під час сесії Волиньради, яка відбулася 24 квітня, неетичною та такою, що ображає честь та гідність працівників нашого видання», - аргументує колектив газети.

Нагадаємо, під час сесії Волиньради 24 квітня депутат Ігор Гузь розповів, що під час поїздки по районах з нардепом Лесею Оробець за ним стежили невідомі. Посилаючись на слова місцевих мешканців, Гузь стверджував, що ці невідомі – «люди Степана Івахіва».

Також депутат просив прокуратуру, міліцію та СБУ розібратися зі своїми переслідувачами.

У газеті «Слово Волині» кажуть, що це були їхні колеги – журналіст та оператор Микола Ткачук і Ян Дищаковський.

«Наскільки нам відомо, загалом на заходи такого штибу журналісти приходять самі, коли бачать вивішені оголошення або афіші, де чорним по білому написано: «Запрошуємо на зустріч із народним депутатом України Лесею Оробець та... ». Ключове слово – «запрошуємо». Отже захід – відкритий», - пояснюють у редакції газети.

У виданні наголошують, що їхніх працівників «цікавили думки й бачення ситуації в країні та області толерантної й виваженої у своїх оцінках та судженнях Лесі Оробець, бо народні депутати загалом – не дуже часті гості на Волині, не кажучи вже про районні центри. І знімати такі заходи журналісти мають право. Як і ставити чи не ставити запитання. Як і знімати людей, присутніх у залі, і людей, які виступають. Це – робота».

Поведінку Гузя, від якого, як стверджується у зверненні, журналістам газети «довелося вислуховувати образи», газета просить розглянути на комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю.

Окрім того, просить зобов'язати депутата Ігоря Гузя публічно вибачитися перед працівниками газети «Слово Волині».

«В іншому випадку колектив газети «Слово Волині» залишає за собою право звертатися до суду задля захисту честі та гідності, як наших колег, так і видання загалом», – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, за інформацією ЦПАВК, газета «Слово Волині» є друкованим агітаційним елементом для виборчої кампанії співвласника групи компаній «Континіум» Степана Івахіва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь, Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибачитися має однозначно, і колегам не варто цнотливо мовчати. Яка різниця, кому належить "Слово Волині", бо кожне видання комусь таки належить. А Гузь вилазить на голову.До речі, Леся Оробець про це навіть не згадує
Відповісти
Леся Оробець просто дійсно адекватно оцінює ситуацію, а Гузь зробив крику що Вся Волинь почула і радісно посміялась.
Відповісти
промовч! не кажи! Вони змонтують і кинуть...
Відповісти
"газета «Слово Волині» є друкованим агітаційним елементом для виборчої кампанії співвласника групи компаній «Континіум» Степана Івахіва."

Пацанчікі івахіва битринько заднім числом отримали посвідчення агіт-газетьонки аби замяти скандал. На злодієві шапка горить!
Відповісти
Чому заднім числом? Звідки такі данні?
Відповісти
Останні новини
Гроші вкрали з-під подушки
26 квітень, 2012, 14:04
Журналісти хочуть, щоб Гузь попросив вибачення
26 квітень, 2012, 13:39