В Одесі «замінували» три військкомати

В Одесі «замінували» три військкомати
Повідомлення про замінування трьох одеських військкоматів надійшли в чергові частини сьогодні, 30 липня.

Про це повідомляє прес-служба Одеського міського управління міліції, - пише "5 канал".

"Сьогодні, 30 липня, з різницею в п'ять хвилин в чергові частини Київського військкомату, розташованого по вул. Ак.Филатова, Малиновського військкомату, який знаходиться по вул. Заньковецької, а також Суворовського, що по вул. 43 лінія в місті Одесі, надійшли повідомлення від невідомого про замінування вказаних будівль", - сказано в повідомленні.

Для перевірки цих повідомлень на місце події виїхали слідчо-оперативні групи Київського, Малиновського та Суворовського райвідділів міліції, спеціалісти-вибухотехніки, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

З приміщень зазначених установ було евакуйовано понад 50 осіб. В результаті ніяких вибухонебезпечних речовин, пристроїв або предметів не виявлено.

"На даний час Київським, Малиновським та Суворовського райвідділами міліції відомості за даними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху) Кримінального кодексу України. Нагадуємо, що вказані діяння караються позбавленням волі на строк від двох до шести років", - наголосили в міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.