У веслувальників з Волині – 16 медалей

У веслувальників з Волині – 16 медалей
Волинська збірна команда веслувальників на кубку України пам’яті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської з веслування на байдарках і каное завоювали 16 медалей різних ґатунків.

Змагання проходили з 18 по 23 квітня 2012 року у місті Дніпропетровську, повідомили в управлінні у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської ОДА.

Зокрема три золотих медалі на дистанціях байдарка-одиночка 500 м, байдарка-двійка 500 м, байдарка-четвірка 500 м та одну срібну на дистанції байдарка-одиночка 200 м для волинської команди здобула майстер спорту України міжнародного класу Марія Василевська – член національної збірної команди України, представниця спортивних товариств «Колос», «Збройні сили України».

Її тренують заслужені тренери України Тарас Шевченко та Ольга Мухаметаліна.

Бронзовими призерами стали майстер спорту України міжнародного класу В’ячеслав Цехош, майстер спорту України Роман Повх, майстер спорту України Дмитро Гринько. Усіх тренує заслужений тренер України Тарас Шевченко.

Серед юніорів дві золоті медалі завоювали майстри спорту України міжнародного класу Юрій Вандюк (тренери – заслужений тренер України Федір Семенюк та Василь Прохорук) та Андрій Рибачок (тренери – заслужений тренер України Федір Семенюк та Сергій Самрук).

Спортсмени є членами національної збірної команди України, представниками спортивного товариства «Колос».

Срібну медаль завоював кандидат в майстри спорту України Яків Дудка (тренери – заслужений тренер України Федір Семенюк та Василь Прохорук).

Усі спортсмени є вихованцями СДЮШОР «Олімп» з міста Луцька.

Золоту та бронзову медалі здобув майстер спорту України міжнародного класу Володимир Троцюк (тренер Василь Прохорук).

У загальнокомандному заліку збірна команда Волинської області посіла серед дорослих спортсменів 7-ме місце, юніорська – 15-те місце. У загальному підсумку команда Волині зайняла 9-те місце серед 27 команд міст та областей України.

За підсумками змагань Марія Василевська та Володимир Троцюк у складі національної збірної команди України здобули право брати участь з 13 по 17 травня у ліцензійному Європейському турнірі та кубку світу з 18 по 21 травня, де будуть змагатися за олімпійські ліцензії. Змагання будуть проходити в польському місті Познань.

Роман Повх здобув право представляти Волинську область у складі збірної команди України на кубку світу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У веслувальників з Волині – 16 медалей
26 квітень, 2012, 15:24