В СБУ обіцяють покарати винних у побитті волинського журналіста

В СБУ обіцяють покарати винних у побитті волинського журналіста
У разі підтвердження інформації про побиття проросійськими молодиками відомого волинського журналіста й письменника Володимира Лиса, винні будуть притягнені до відповідальності.

Про це у коментарі IA ZIK розповів начальник УСБУ у Волинській області Володимир Мельникович.

Мельникович переконує, що працівники СБУ перевірять інформацію про побиття Володимира Лиса, викладену у запиті депутата облради Валентини Блінової.

«Інформація носить резонансний характер. І управління СБУ буде вживати всіх заходів для з’ясування обставин і встановлення істини», – заявив Мельникович.

«Якщо ця інформація підтвердиться, то винні будуть притягнені до передбаченої законом відповідальності», – додав начальник УСБУ Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні яке число? Найактивніші волиняни боронять Україну, або допомагають воякам. А менти тільки гроші збивають при в`їзді в заповідник?! Не було кому Лиса захистити? За чотири дні не було кому знайти бандитів? Мало на вас люстрації!... А так хотів хоч на пару днів завезти дружину на Світязь. ГАНЬБА!
Відповісти
та хєр з ними,з мєнтами,то сцикуни...а де наші мужики?
Відповісти
Справжні мужики на Поліссі возять "контрабас" і обслуговують лугандонівців. З тих, хто не в АТО і не у волонтерці. І їх не гребе - хто такий для Волині і України Володимир Лис. Тут би митників всіх запам`ятати.
Відповісти
Мужики ви чого на міліцію напали нормальна в нас міліція. Просто мужику не повезло опинився не в тому місці не в той час. Всяке буваё в житті але бити морди журналістам не МОЖНА
Відповісти
Дійсно, сидів в би в хаті і нічого не трапилося б. Чого було пертися на той патріотичний фест? Тільки цей журналіст має совість. А до того він ще на ментовське та сбушне нещастя відомий на всю Україну письменник. От якби начальник був якийсь чи бандит, то і охорона була б. А так - тільки совість...
Відповісти
Щоб мати уявлення про те, хто такий Володимир Лис, потрібно прочитати "Століття Якова". І тоді у вас не повернеться обзивати його мужиком, просто "журналістом", який опинився не в тому місці не в той час, "трогати" його "морду" і - лише міліція в нас нормальна. Людино Тарас, роман цього "журналіста" став романом десятиліття, отримав Гран-Прі Коронації Слова 2010 - якщо не помиляюсь - року. Може тепер вам розвидніється, що на фоні цього Чоловіка (не "мужика") будь-який лугандонський ватнік і будь-який волинський мент є недо- (а тут вставляйте що хочете).
Відповісти
Останні новини
В СБУ обіцяють покарати винних у побитті волинського журналіста
31 липень, 2014, 12:01