Замміністра оборони умовив солдатських матерів Волині розблокувати дорогу

Замміністра оборони умовив солдатських матерів Волині розблокувати дорогу
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Микола Собуцький 30 липня 2014 року очолив делегацію у Київ матерів і жінок військовослужбовців з Ратнівського району області, які перебувають у зоні АТО.

Чиновник із шістьма жінками зустрівся із заступником Міністра оборони України Петром Мехедом, - інформує «Вголос».

Нагадаємо, 28 липня жінки у Ратнівському районі Волинської області перекрили міжнародну трасу Брест – Ковель, протестуючи проти мобілізації. За інформацією джерел, частину з них підбурив на такі дії Московський патріархат УПЦ, який має серйозний вплив у районі. За словами Миколи Собуцького, який прибув на місце інциденту, попри складну ситуацію з призовом у Ратнівському районі, вдалося знайти компроміс, хоча деякі питання залишаються невирішеними.

«Я не знаю достеменно, хто «попрацював» з тими матерями, але вони були негативно налаштовані до влади. Коли ми їхали в Київ, то вони боялися сідати з нами в машину. Їм постійно дзвонили і питали, чи вони живі. По Ратнівському району ми дійшли компромісу. Зараз дорога розблокована. Вдалося створити робочу групу та розмежувати питання за інстанціями. Частину з них може вирішити сільська чи районна влада, а для вирішення інших потрібно залучення обласної влади чи центральної», – зазначив Микола Собуцький.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СБУ ви крім читання постів в інтернет мережі щеб реагували на інформацію чи хоча б здійснили перевірку інформації, то що Московський патріархат УПЦ таке робить це не новина сьогоднішнього чи вчорашнього дня.Чи СБУ в смт Ратно крім куруванння контрабанди немає чим більше займатись!!!
Памятайте правоохоронці наші, ст. 94 КПК України,яка називає приводи або джерела, із яких вказані особи дізнаються про скоєний злочин або про підготовку до скоєння злочину.
Відповісти
"За інформацією джерел, частину з них підбурив на такі дії Московський патріархат УПЦ"
Брехня, не було такого. був там, знаю, що там було.
Патріоту.
"Московський патріархат УПЦ таке робить це не новина сьогоднішнього чи вчорашнього дня" - Ви напевно куруєтесь сектою КП, яка будь які використовує методи щоб дескредитувати УПЦ МП і довести своє незакінчене "діло" початку 90-х.
Відповісти
Останні новини
Замміністра оборони умовив солдатських матерів Волині розблокувати дорогу
31 липень, 2014, 13:42