У Луцьку пожежа: підозрюють підпал

У Луцьку пожежа: підозрюють підпал
Минулої ночі пожежа знищила огорожу одного із житлових будинків на вулиці Кравчука в Луцьку.

Вогнище, що спалахнуло приблизно о 23 годині, знищило дерев`яну конструкцію і заледве не перекинулося на вікна багатоповерхівки, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

На місце пожежі приїхала група рятувальників ДСНС, якій вдалося запобігти подальшому поширенню вогню. Поблизу огорожі немає джерел енергоживлення, тому версія виникнення пожежі без людського фактору відкидається.

Жителі будинку за адресою Кравчука, 26 прагнуть, аби їхні слова почули і знайшли швидке вирішення проблемі, однак самим втрутитися у з`ясування деталей пригоди побоюються. «Я б давно почала з цим боротися, але живу сама, без чоловіка. Хто мене захистить?» - турбується жителька горе-будинку.

Дві жительки багатоповерхівки висловили свої припущення стосовно нічної пригоди. Панянки бідкалися, що під огорожею завжди відпочивали молодики в нетверезому стані. Мовляв, хтось із них, перебуваючи під впливом зеленого змія, міг так «пожартувати».

Інша версія – зумисний і спланований підпал. За огорожею невдовзі має з`явитися офіс. Мешканці будинку турбуються, що замість офісу на тому ж місці буде бар або кафетерій, вказуючи для прикладу на будинок навпроти.

Як би там не було, але лучани просять правоохоронців розібратися із причиною підпалу та перевірити, що ж саме буде за огорожею.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку пожежа: підозрюють підпал
31 липень, 2014, 17:37