Анатолія Коцуру звільнили з посади прокурора Волинської області

Анатолія Коцуру звільнили з посади прокурора Волинської області
Анатолія Коцуру звільнили з посади прокурора Волинської області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, Анатолія Коцуру призначили у квітні 2014 року. Щоб представити нового прокурора Волинської області, у Луцьк приїжджав в.о. Генпрокурора України Олег Махніцький.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 44
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коцура не компетентний,не чесний,не порядний посадовець. Але радіти його звільненню не приходиться,так як наступник буде такий же. І це буде продовжуватись до того часу,поки громада сама не почне собі вибирати прокурора.
Відповісти
Громада це колгосп,толпа,лебідь,рак і щука,тянуть у різні боки,з тих чи інших міркувань.Ми йдемо у Європу,а там всі дотримуються закону,а по закону прокурор призначається генпрокурором.запишуть в законі інше буде по іншому
Відповісти
така громада як наша неспроможна вибрати собі посадовця, а тим більше прокурора області! а перед тим як за когось таке писати - почніть з себе! якраз Коцура, на відміну від вас і багатьох інших - компететний, чесний та порядний чоловік!
Відповісти
Як таке писати то спочатку треба поспілкуватися з цим безграмотним, вчорашнім пристарілим пенсіонером який крім власних амбіцій обіжаного системою, що його вигнали три рази нінащо не здатен. Розвалив структуру і втечі з Волині щоб не потурали злидні!!!
Відповісти
Ого.. бачу він зачепив якісь ваші особисті амбіції, що ви так образились! Товаріщ 123, ви не повірите, але на світі існують крім вас ще інші люди з зовсім іншими думками, які про Коцуру хорошої думки. Так що мабуть то справа не лише в ньому - а і у вас!!! Ви тако трохи теж смахуєте на обіженого пристарілого ворчливого пенсіонера!
Відповісти
а що обіцяв посаду і не зміг???)) то ти не один, мені теж))
Відповісти
компетентний..напевне...продавати косметику..лише...
Відповісти
Не варто було людину, яка ДВА рази попадалася на отриманні хабарів ставити на ТАКУ посаду...
Відповісти
Лучанин, так вас нікуди і не поставлять)))))))) де факти? немає! а оговорити можна кожного і навіть вас Лучанин
Відповісти
ага... ліпше ту, яка не попадалася поставити! гарне рішення! зашибісь... гріш ціна вам прокурорчики бо тільки й вмієте що в коменах одне на одного гадити а не працювати
Відповісти
Згідний... А скільки раз не попадався?
Відповісти
Громадська думка 30 липня, 11:11
Прокурор області Коцюра - це ж продавець КОСМЕТИКИ!!!Люди зхаменіться, як він може бути на такій посаді.Він позорить нашу область, його просто ніхто не сприймає, він не знає КПК і законодавство, немає підтримки ні в колективі, ні серед працівників інших структур області.З нього відверто сміються.Це позор для області. Коцюру і його зама Сліпчука повернули з пенсіі.Доречі вони зараз отримують велику зарплату та ще й дуже велику пенсію, а молоді кадри, повні енергії звільняють і не дають працювати. ПЕНСІОНЕРАМ - ПЕНСІЮ!!! ДОРОГУ - МОЛОДИМ!!!
Відповісти
позор для області це такі як ви і правосєкі данильчуки, які своїми діями заварили війну на сході! а тепер позують на пляжі біля моря коли інші гинуть! і не треба за всю громаду розписуватись, говоріть за себе!!
Відповісти
ти про що???, не зрозуміло? при чому тут данильчук, говоримо про коцюру. Ти маєш іншу думку - обоснуй...
Відповісти
молодь ніфіга не шарить на таких посадах ! схаменіться ..практика показує...молоді наламають дров а потім будуть говорити що то попєредніки !!
Відповісти
Ой , як молоді вже шарять ... а ще як вшарошать ... то тільки засмердить . !!!
Відповісти
чому молодь не шарить? дивлячи яка молодь. То давайте всіх пенсіонерів відновим на роботах, а молодь нехай іде на пенсію, так по-вашому? Як раз молодь більш відповідальна і на попередників не показує...
Відповісти
Цікаво, чи буде громадське обговорення кандидатур Гіля та Троця?
Відповісти
потрибно ще поминяти судив
Відповісти
давно пора, а то зарплату в 15000 як получали так і получають, а люстрація до них так і не дійшла. гузь за них чогось мовчить
Відповісти
То це ж громада погоджувала прокурора.!!)) Гіль, хоч хабарник,яких ще треба пошукати,проте має авторитет в свому середовищі,Троць- ще молодий,зарано.Побачим, як Ярема підходить,до призначення кадрів..Якщо Гіль повернеться, то "чемоданні" призначення у владі ще залишились,Троць- дідусь Клімчук- авторитет не розгубив,призначення "чемоданно-кумовське",але є варіант якогось старого міліціонера підняти з пенсії,або на Волинь повернеться пан Баганець,що є ненайгіршим варіантом,проте не означатиме що він просто чекатиме пенсії і в результатах роботи не буде зацікавлений.
Відповісти
цих звільнених сюда на схід буде жопа вмилі. А коли буде вибір дви дороги одна зних тримати позиції. А друга видступати відступиш будеш дезертиром як 51омбр
Відповісти
потрібно серед тих хто тікає від мобілізації шукати дезертирів. Ті тожа давали присягу. А воїнкоми дачи будують за дезертирськи гроші і він давав присягу дасть Бог вернимось живі здорові будуть відповідати за дезертирські грн
Відповісти
Масалояв треба обласним!!!
Відповісти
А я вже завдаток дав, а його звільнили!Кидок!
Відповісти
І я за масалова
Відповісти
ага, за масалдова ..за безпредєл...бачимо як його рідня мєнти, бють людей, як журналістів на суди пускають..круто ! масалова й його братив на добу на схід ..нехай повоюють може й дурь із голови вилізе
Відповісти
ну так в нас в державі все робиться.Людина чесно хотіла працювати,а в нас таких не люблять.Тому й звільнили.
Відповісти
Чесно???????????.....Нехай чесно косметику продає, а не лізе прокурором області. Це відповідальна посада - треба законодавство знати, а не бруківку в штанах носити і тішитись тим. І це все на публіку. "в нас таких не люблять" - в нас не люблять БЕЗДАРІВ, які призначають підхалимів і жополизів.
Відповісти
Масалов може і добрий керівник,проте 2 ДТП за 2 роки з тяжкимим наслідками, тай ще й з 17 річними дівчатами ну це вже занадто.Тимпаче, що дізнатись правду чи був пяний за кермом,чи надшвидко їздив встановити вже не зможе ніхто. Будучи при посаді він виїшов з двох випадків "сухим із води",хоча була "депеша" в Генпрокуратуру та тілесні ушкодження середньої тяжкості.
Відповісти
За чесність і порядність не звільняють. В народі є прислів’я не копай комусь яму бо сам туди і впадеш. Наробив дурних, необдуманих кадрових призначень, а тепер хлопці голову ламають, що з ними буде.Не пішов по доброму то тепер працівники страждають бо перевірка з генеральної човпе всіх. Хай не забуде із собою бруківку взяти і забуде сюди дорогу назавжди.
Відповісти
Коцура можливо і не поганий як людина,але він не компетентна особа для цієї посади.роботу мають робити профессіонали,інакше буде ще більший бардак
Відповісти
Маю Москвич у прокурори !
Відповісти
навчити служити народу чиновників можна ж їхніми методами, не дотримуючись закону...адже почнеш їх щимити й вони зрахзу репетують про порушення закону, а самі ж систематично його не дотримуються !
Відповісти
Перед тим, як щось сказати, треба подумати, почитати,розібратись. Світ має значний досвід з обрання прокуровів громадою. Такі служать не "генеральному", а громаді.
Відповісти
ти правий дружбанчик,думати треба завжди.Уважно читай мої слова,я озвучив,як зараз пише Закон і там немає жодного слова про службу генеральному,а тільки народу та державі-Україна.
Відповісти
Перед тим, як щось сказати, треба подумати, почитати,розібратись. Світ має значний досвід з обрання прокуровів громадою. Такі служать не "генеральному", а громаді.
Відповісти
Слава Україні
Відповісти
а ти впевнений, що тебе завтра не витурять. ВБ все бачить....
Відповісти
а де зараз Лебедюк
Відповісти
А що вже Лебедюк зробив?
Відповісти
Бардак і так уже нормальний всюди!
Відповісти
на Мальдівах
Відповісти
Всі зітхнути з полегшенням - нарешті звільнили. Не хотів сам по-доброму піти, то пішов з позором... Нехай повертається на терени продажу косметики і незаважає іншим працювати. За три місяці роботи розвалив все, що було, попризначав неадекватів на посади, своїх приспішників...
Відповісти
Останні новини
Анатолія Коцуру звільнили з посади прокурора Волинської області
31 липень, 2014, 20:59