49 волинських медпрацівників рятують життя на Сході

49 волинських медпрацівників рятують життя на Сході
49 волинських медичних працівників рятують життя на Сході України.

Про це повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

На сьогоднішній день 49 волинських медиків із 24 лікувально-профілактичних закладів області виконують свій громадянський обов’язок у лавах Збройних сил України.

Найбільше призвали медичних працівників з Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання та Нововолинської ЦМЛ - по 7 працівників, Маневицької ЦРЛ та обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання – по 4 працівники та з Луцької міської клінічної лікарні троє працівників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Богачевський кажуть теж там...тримайтесь...
Відповісти
Бережи Вас Бог... І повертайтеся всі живими і здоровими назад...
Відповісти
а тобі навіть ветеринари не допоможуть... бо таких скажених умертвляють, щоб зарази не розносили
Відповісти
Я за фахом фельдшер, 30 років пропрацювала медичною сестрою, з них 10 років в відділенні реанімаціі, операційною медичною сестрою. Кваліфікація вищоі категоріі. В даний час знаходжусмь на пільговій медичній пенсіі. Але маючи професійні навики теоретичні, практичні, бажаю допомагати нашим військовим в наданні невідкладнроі допомоги в самих тяжких ситуаціях. Прошу допомогти мені в цьому питанні. Я фізично витривала, здоров'я якнайкраще. Можу виконувати різні оперативні втручання при наданні першоі невідкладноі допомоги. Я не можу спостерігати як гинуть наші діти, чоловіки, залишаються внвалідами лише тому , що не ьуло надано вчасно квчаліфікованоі медичноі допомоги. Прошу посприяти мені в вирішенні цього питання. Чекаю відповіді.
Відповісти
Я за фахом фельдшер. Досвід роботи 30 років медичною сестрою, серенд них - 10 років реанімація, маніпуляційна медсестра, операційцна медсестра. В даний час на пільговій медичній пенсіі. Маючи теоретичні знання та практичний досвід роботи при наданні першоі медичноі допомоги, хочу працювати і надавати допомогу нашим військеовим в усіх необхідних місцях проходження бойових дій. Потрібна невідкладна кваліфікована професійна допомога при різних видах поранень. Тому прошу людей, які зацікавлені в співпраці зі мною , дати мені позитивну відповідь. Чекаю на відповідь. З повапгою Валентина.
Відповісти
Останні новини
49 волинських медпрацівників рятують життя на Сході
31 липень, 2014, 22:30