Бій під Шахтарськом: тіла солдатів важко опізнати

Бій під Шахтарськом: тіла солдатів важко опізнати
У бою під Шахтарськом загинуло щонайменше 10 десантників, дані про втрати та поранених уточнюються, опізнати тіла у деяких випадках важко.

Про це сказав прес-офіцер штабу АТО Олексій Дмитрашківський, - пише Українська правда.

"Вчора близько 6 ранку колона десантників, яка виконувала завдання по переміщенню, потрапила в засідку в районі Шахтарська. Відбувся бій. В результаті бою маємо загиблих та поранених", - сказав він.

"На сьогодні 8 тіл загиблих терористи передали українським військовим... Складнощі в тому, що серед загиблих є і терористи… Є певні труднощі з опізнанням тіл. Так як колона була обстріляна, наразі опізнання тіл має деякі труднощі", - повідомив Дмитрашківський.

"Йдеться (зараз) про 14 загиблих, але 4 з них – взагалі невідомо, чи то наші, чи то терористи… Остаточні дані будуть після опізнання тіл, по закінченні перемовин з терористами про їхню передачу", - сказав представник штабу АТО.

На запитання щодо числа і стану поранених Дмитрашківський відповів, що поки відомостей про це не має. "З’ясовується", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про 21 загиблого у Шахтарську бійця та багатьох поранених, яких відправляли у Дніпропетровськ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бій під Шахтарськом: тіла солдатів важко опізнати
01 серпень, 2014, 10:56