Волинян запрошують на безкоштовне навчання до військових вишів

Волинян запрошують на безкоштовне навчання до військових вишів
Тепер до вищих навчальних закладів Міністерства оборони України може вступити цивільна українська молодь

Про це повідомляє Вісник і К.

Курсантами можуть стати громадяни України з числа цивільної молоді віком від 17 до 21 року та військовозобов'язані, які не мають офіцерських звань, віком від 18 до 23 років.

Відбір кандидатів та оформлення документів здійснюється у військових комісаріатах області до 10 серпня 2014 року.

Навчання є безкоштовним. Курсантів забезпечать щоденним триразовим харчуванням, грошима, їм нададуть для постійного користування військову форму і взуття. Також вони матимуть належні умови проживання та відпустки - два раз в рік (зимою і влітку).

Курсанти мають можливість опанувати різноманітні військові спеціальності, переймати досвід і знання провідних спеціалістів - кадрових офіцерів, а після закінчення навчання гарантовано отримати роботу.

Загалом чотири або п'ять років навчання у вищому навчальному закладі Міністерства оборони України зараховується до загального військового стажу громадянина, тому для подальшої служби достатньо буде віддати 20 або 21 рік і мати право на пенсійне забезпечення у порівняно молодому віці.

Після закінчення навчання, приступивши до служби, випускник такого військового вишу гарантовано отримуватиме грошове забезпечення з відповідними надбавками, адже у нього вже чотири або п'ять років військового стажу (за період навчання.

З часом розміри виплат збільшуватимуться відповідно до вислуги. Поряд з цим Міністерство оборони України активно працює над питанням забезпечення житлом усіх військовослужбовців. Також до Верховної Ради постійно подаються законопроекти, спрямовані на вирішення усіх соціальних питань військовослужбовців та їхніх сімей.

Для отримання детальнішої інформації про можливість вступу до одного з вищих навчальних закладів Міністерства оборони України необхідно звертатися в районні (міські) військові комісаріати за місцем перебування на військовому обліку обо в обласний військовий комісаріат за адресою: м. Луцьк, вул. Теремнівська, 85А. Тел.:(03322) 5-21-52, 095 8747803.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
спасибі, не треба...
Відповісти
Останні новини
Волинян запрошують на безкоштовне навчання до військових вишів
01 серпень, 2014, 19:15