Волинська влада просить мешканців області не піддаватися на провокації у питаннях мобілізації

Волинська влада просить мешканців області не піддаватися на провокації у питаннях мобілізації
Керівники органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади Волинської області звернулися до Волинської громади щодо стабілізації ситуації в області, пов’язаної з проведенням часткової мобілізації та просять не піддаватися на провокації.

Сьогодні у Луцьку на нараді голови облдержадміністрації Володимира Гунчика та голови облради Валентина Вітра з керівниками органів місцевого самоврядування, місцевих органів виконавчої влади з питань роз’яснення законодавства та невідкладних дій щодо часткової мобілізації було прийнято звернення до волинян, - повідомляє «Вголос».

У зверненні зазначається, що в Україні триває неоголошена війна.

«Сьогодні уже чимало українських, у т.ч. волинських сімей відчули жахливі наслідки війни, втративши своїх рідних і близьких. Ми розуміємо біль цих втрат і глибоко співчуваємо цим родинам. Тому звертаємося до усіх волинян з проханням підтримати сім’ї, де є загиблі та поранені військовослужбовці. Адже їхні сини та чоловіки захищали не лише Донбас, а всю Україну, тобто – і нас з вами. Сьогодні український народ виявив високу національну згуртованість, політичну свідомість та волю. Керівництво держави також робить усе можливе, щоб припинити війну, забезпечити мир і спокій громадян та стабілізувати суспільно-політичну ситуацію в країні», - йдеться у тексті.

Також підписанти зауважують, що весь цивілізований світ зрозумів реальну роль Кремля у збройному конфлікті на Сході України.

«Оголошення Президентом України 3-ої хвилі часткової мобілізації – вимушений і необхідний крок. Ми повинні захищати нашу країну і рідну Волинь. Волинська область – прикордонний регіон. І сьогодні стоїть важливе завдання – захистити її кордони, життя наших дітей, батьків, наші родини від ймовірних терористичних дій та збройних конфліктів, не допустити ворога на нашу землю. Тому ми повинні бути готові створювати загони територіальної оборони, а також, за потреби бути готовими доукомплектувати Збройні Сили, Нацгвардію та інші військові формування».

Також представники влади запевняють, що вони спільно з силовими структурами та правоохоронними органами контролюють ситуацію в області та просять не піддаватися на провокації, заклики щодо протиправних дій, оскільки вони лише дестабілізують ситуацію, поглиблять конфлікт всередині суспільства, призведуть до дисбалансу і розбрату, що теж є метою наших ворогів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли волинська влада попросить за хлопців яких судять, тоді може..... й люди підуть назустріч
Відповісти
такой КАЛхоз , не там где в свинарниках
собирали САМЫЙ КРУТОЙ ХОХЛОДЖИП ?...
Відповісти
А Дурнецьк І Лоханськ - ето гдє.
Правильно- там, де живуть тупі безмозглі барани.
Геть із сайт сайту, козломорда, дивись Лайфньюз, перший національний расєї.
Мабуть вас з Волині скоро прийдеться викурювати.
Тобі на яке число білет назад в Дурнецьк купити, га?
Відповісти
как просрать страну , так с низкого старта...
как служить - та ну его НА
Відповісти
ваши колхозные разборки ...
Відповісти
Тільки після Гузя з Пирожиком і Ко.!!! І крапка і немає чого обговорювати, нехай ці "патріоти" приклад покажуть, а то це все вже занадто!!! Вони фестивалять, горлопанять про патриотизм, а як мобілізація то у кущі? Немає дурних, тільки після них!!! І Шибу з Вітівим нехай мобілізують!!!
Відповісти
Там их расстреливали с вертолетов свои(Волноваха), потом их пытались уничтожить возле границы, не получилось. Теперь посадят как дезертиров. Отправляйте новых. Вот только вопрос, почему волынь? Ведь они активничали на майдане и привели их к власти. Наверно так их награждают.
Відповісти
а де ж 1 батальйон Тро , який має захищати кордони Волинської області??? Що вони знов батальйони створюють..
Відповісти
Останні новини
Волинська влада просить мешканців області не піддаватися на провокації у питаннях мобілізації
01 серпень, 2014, 21:05