Журналіста Громадського.TV відсторонили з прямого ефіру. Він у відповідь пішов зовсім. ВІДЕО

Журналіста Громадського.TV відсторонили з прямого ефіру. Він у відповідь пішов зовсім. ВІДЕО
Думки глядачів громадського та його підписників у соцмережах розділились.

Про це пишуть Texty.org.ua.

Після того, як Данило Яневський виключив з прямого ефіру представницю Human Rights Watch команда Громадського зробила таку заяву:

"Команда Громадського просить вибачення за непрофесійну поведінку нашого ведучого в ефірі з дослідником московського бюро Human Rights Watch Тетяною Локшиною.

Громадське повинно дотримуватися задекларованих нами стандартів, надаючи можливість висловити власну позицію людям, яких ми запрошуємо в ефір.

Кожна зроблена нами помилка дозволяє нам ретельніше оцінювати власну роботу та наближатися до стандартів якості. За це порушення, рішенням Редакційної Ради, Данила Яневського відсторонено від роботи у прямому ефірі на три місяці.

Ми вдячні усім, кому небайдужа якість роботи Громадського. Лише з вашою підтримкою та вашими відгуками (схвальними чи критичними) ми зможемо досягти мети", - йдеться у повідомленні.

У відповідь Данило Яневський заявив:

"Прошу надалі не пов"язувати моє ім"я ані з ГО "Громадське телебачення", ані з ким-небудь з числа членів його програмної ради."

Про причину конфлікту ви можете судити самі на основі уривку з прямого ефіру:

Скріншот зі сторінки Данила Яневського на власній сторінці у Фейсбуці
Скріншот зі сторінки Данила Яневського на власній сторінці у Фейсбуці


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: скандал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хамло...
Відповісти
...як і будь-який "демократ".
Відповісти
Кагебейко, ти тут?
Відповісти
сам ти хамло
Відповісти
Динило Ябуневський
Відповісти
Локшина вішає нам себе на вуха. А Яневський дуже ввічливо подякував їй, хоча вона не змогла чи не схотіла відповісти на жодне його конкретне запитання.Що ж, аляґер ком еляґер...
Відповісти
Тільки так треба з цими кацапами !!!
Відповісти
Нарешті подивилася цей сюжет. Яневському респект, єдино гідна поведінка у цій ситуації.
Відповісти
Вже минуло кілька днів, а ви тільки згадали про цей випадок. явшокє
Відповісти
Це Локшина паралізована брехнею - очі втупила в підлогу, не підніме - знає, що бреше, продажна шкура! А Яневський - МОЛОДЕЦЬ!!! Тільки так з тими, хто навіть в очі не дивиться!
Відповісти
А хто скажіть мені входить в Редакційну Раду - його величество Скрипін? А він забув, як говорив з Олійником від ПР показучи йому середній палець (по скайпу), як екзаменував Царьова питаннями про ВВ війну, як сказав в прямому ефірі про те, що просрали Крим, розказував в прямому ефірі про каштанчики (тобто, про яйця Януковича), як запитував регіоналку Бондаренко, чому вона посміхається, коли на Майдані розстрілюють людей, про стьоб над Чечетовим? ЦЕ ЯК ОЦІНЮВАТИ? ВІН САМ СЕБЕ ЗА ЦЕ ЧОМУ НЕ ВІДСТОРОНИВ ТЕРМІНОМ ДЕСЬ ТАК НА РІК? Бо нормальні люди вважають, що його поведінка
в усіх цих випадках була нормальною, зважаючи на те, що у студії сиділи негідники.ТАК ЗА ЩО ВІДСТОРОНИЛИ ЯНЕВСЬКОГО? За те, що поставив на місце пропутінську суку? Скрипін, твоя недоречна принциповість і зверхність у ставленні до колег вже задовбала. У тебе манія величі,неадекватна. Публічно попроси вибачення у Яневського, бо негідно ти себе поводиш.
Відповісти
Гівно москальське! Іншої мови ти не розумієш
Відповісти
"культурное растение". А в Донбасі ,насправді,много-много ростєній!!!
Відповісти
Тільки зараз подивилась цей репортаж і реакцію на нього Редакційної Ради. Не так багато у вас компетентних ведучих - Д. Яневський є одним з таких! Він вчинив правильно з огляду на те, в якій ситуації перебуває Країна! Якщо ви будете так ставитися до своїх кращих працівників, то не знаю хто у вас буде працювати!!
Відповісти
Почитав коментарі і розумію. що Україну жде процвітання і добробут, тому що в свідомості людей на генетичному рівні закладена правова свідомість і громадянські цінності, яскравим прикладом яких є журналіст Янило Даневський
Відповісти
Погоджуюсь з попередніми коментарами:Ромко Скрипін, подивись на себе збоку а тоді суди інших.Данило може трошки і перетиснув,але завдяки такій позиціЇ кацапських рослинок маємо таку біду.Цікаво чи була б вона така врівноважена і толерантна ,якби Їй хату розбомбили або дітей принесли по кусочках-СУКА!!!
Відповісти
Данило - красава! Респект і уважуха.
Відповісти
Останні новини
Журналіста Громадського.TV відсторонили з прямого ефіру. Він у відповідь пішов зовсім. ВІДЕО
02 серпень, 2014, 15:14