Ситуація в Луганську критична. Місто на межі катастрофи, - мер Луганська

Ситуація в Луганську критична. Місто на межі катастрофи, - мер Луганська
Луганський міський голова Сергій Кравченко заявив, що ситуація в місті критична, і зараз Луганськ опинився на межі гуманітарної катастрофи.

За його словами, Луганськ у повній блокаді та ізоляції, - пише ТСН.

«Сьогодні, незважаючи на всі труднощі, ми докладаємо максимум зусиль і шукаємо варіанти вирішення проблем", - говорить Кравченко, зазначаючи, що з кожним днем ситуація погіршується, а сьогодні вона просто критична.

"Зі свого боку як Луганський міський голова хочу запевнити городян: я залишаюся з містом і буду робити все від мене залежне, щоб підтримувати його життєдіяльність", - додав Кравченко.

"Те, що відбувається сьогодні в Луганську важко назвати АТО - це справжня війна, яка забрала понад сто життів мирних жителів, зруйнувала житлові будинки, об'єкти соціальної сфери, перекреслила тисячі людських життів", - йдеться в повідомленні прес-служби луганської міськради.

"Сьогодні, через кілька місяців, місто в результаті блокади і безперервних обстрілів перебуває на межі гуманітарної катастрофи. У Луганську немає світла, води, зв'язку та інтернету, немає бензину, дизпалива і газу", - наголошується в повідомленні.

Крім того, в місті немає поставок, запаси вичерпані, немає чим заправити машини швидкої допомоги, аварійних і комунальних служб, ДСНС, міський громадський транспорт, автомобілі, які доставляють хліб і продукти харчування.

Прес-служба також зазначає, що водопровідна вода вже більше тижня не знезаражується, а придбати бутильовану воду практично неможливо.

Крім того, в місті не виплачуються пенсії і зарплати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гуманітарна катастрофа......ну для чого ж так перебільшувати, пане мер, ну а якщо і так, то - дапаможет вашим жильцям расєя....хоча...
Відповісти

Та ж дончане і луганчане постійно хвалилися " Ми кормім всю Україну" То ж тепер корміть себе самі. І куди ваші припаси-запаси так швидко поділися...
Відповісти
коли ворогів звали ? До нас чого претесь, гопники, в рашу не хочете вже ? З підвалів виглядаєте, замість вигнати ту мерзоту, а наші хлопці гинуть за дурість вашу. Ви НІХТО, бо не УКРАЇНЦІ, але і не росіяни, ви --МАЛОРОСИ, тобто низкосортні відходи .
Відповісти
Ну ви оце круто сказали -низькосортні відходи- прямо в точку. Вони дурнуваті малоросівці.
Відповісти
Останні новини
Ситуація в Луганську критична. Місто на межі катастрофи, - мер Луганська
02 серпень, 2014, 14:57