Яценюк, Кличко та Тягнибок спочатку не вірили в Майдан, - Луценко у Луцьку.ФОТО

Яценюк, Кличко та Тягнибок спочатку не вірили в Майдан, - Луценко у Луцьку.ФОТО
«Вожді» опозиційних партій ще 26 листопада 2013 року казали Луценку, що люди «точно не зберуться» протестувати проти відмови від євроінтеграції.

Про це Юрій Луценко розповів під час гутірки на фестивалі «Бандерштат» у суботу, 2 серпня.

За його словами, три лідери опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок зібралися «в недешевому ресторані» 26 листопада та «між осетриною і відбивними» обговорювали, як зібрати мітинг.

Запросили також Луценка, який пропонував готувати новий Майдан. Натомість вожді, мовляв, не повірили, бо люди не зберуться, але хотіли підвезти 15 тисяч проплачених активістів.

Також Луценко розповів про ще про один випадок нерішучості «вождів». Так, 16 січня, коли ухвалили «драконівські» закони, Луценко пропонував вдатися до радикальних дій. Але його зупиняв Арсеній Яценюк.

«Юра, ти сидів в тюрмі, а я не хочу», - наводить він слова Яценюка.

«Сєня, так вже не буде», - мовляв, відповів він тоді Яценюку, маючи на увазі, що немає альтернативи радикальним протестам із коктейлями Молотова.

Він додав, що перемогу над режимом Януковича не вдалося б здобути без жертв: "Колесо історії змащують кров'ю героїв. Не змащуючи, ми ішли 23 роки по старій гнилій канаві СРСР".

Тому закликав лучан продовжувати об'єднуватися для змін на місцях та наполегливо добиватися свого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На місцях необхіно наводити порядок САМИМ - столиця не допоможе... і по максимуму підключати ЗМІ...
Активісти - вперед - громада за вами підтягнеться... вимітайте щурів януковича з їх кабінетів...
Відповісти
Луценка слухати- себе не поважати. І взагалі про що він меле- думає, якщо зараз лиже одне місце пороху, той перебіжчик, то можна гівном обливати тих, з ким стояв на сцені Майдану. Нехай краще розкаже,за скільки порошенківцям продався.Я була про нього до квітня 2014 р. кращої думки. Уродженець Рівненської обл. Луценко вже давно зрадник Майдану, я думаю, що зараз молоді люди, які перебувають на тих бандерштатівських говірках профільтрують у своєму мізку всі його слова. І все ж цікаво одне:за скільки ж Луценко продався Порошенку? Адже був радником зовсім іншого політика, не наближеного до Порошенка, і який дійсно хотів реформ в країні.
Відповісти
не каламбурил...
Відповісти
В цих коментарях добре видно московську сволоч котра як завжди вчить нас жити і коментує з путінським нахилом...де СБУ?
Відповісти
Згоден! Де СБУ?
Відповісти
Якщо у вас модерація, то навіщо ви друкуєте ці тупі москальські коменти і дратуєте людей? Не можна прочитати жодної новини, скрізь мусить якесь кацапське чудо своїх 5 копійок вставити. Коментуйте в себе на Росії! Чи фсб боїтесь?
Відповісти
Втікай в Дурнецьк поки не пізно.
Відповісти
Піарщік.
Відповісти
Все добре, але здавати своїх нехорошо!
Відповісти
Ображають Луценка, не ототожнюйте його з ненькою. А хто може про нього хоч пару слiв на захист сказати, то скажiть. В мене тiльки одне i нецензурне...
Відповісти
А Луцик тверезий?
Відповісти
А він буває тверезим?
Відповісти
луцик як був, так і залишився мареонеткою, під час майдану трійка була для нього сімя, а тепер знову шапку падло міняє. якого х....на він ще тут. а ми хоронемо своїх друзів. а ті падли як сиділи, так і сидять і гріють свої дупи. а першу чергу я би їх перестріляв. нас забирають з заходу, а москаль піде сюдою. ібуде всім пі.........ц. невірте люди добрі політикам, бо через них ми страждали і будемо страждати.
Відповісти
зовжди озвучував те, що слюна приносила до рота. Вуличний хуліган добропорядних батьків...
Відповісти
Останні новини
Яценюк, Кличко та Тягнибок спочатку не вірили в Майдан, - Луценко у Луцьку.ФОТО
02 серпень, 2014, 16:17