Син народного депутата від Волині служить на Сході

Син народного депутата від Волині служить на Сході
Днями Президент України Петро Порошенко підписав указ № 619/2014 від 26 липня 2014 року про нагородження війсь­ко­вослужбовців за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті де­ржавного суверенітету та територіальної цілісності України.

В списку нагороджених – ім’я Демедюка Ярослава Васильовича, урод­женця с. Пулемець Шацького району, а нині жителя м. Во­ло­димир-Волинський. Відповідно до указу прапорщик Ярослав Де­медюк нагороджений медаллю «За військову службу Ук­раїні», - пише Шацький край.

Ярослав – військовий фельдшер. Зараз разом із бойовим під­роз­ділом перебуває в м. Мар’їнка Донецької області. Зізнався під час короткої телефонної розмови, що не знає, чим його на­го­родили.

Скромно змовчав і про свої подвиги на ниві порятунку людських життів. Єдине, що сказав: роботи для медиків дуже і дуже багато. Нагадаю, що населений пункт Мар’їнка був обст­рі­ляний бойовиками з реактивних систем залпового вогню «Град» і зазнав величезних руйнувань. Під завалами будинків і внас­лідок обстрілів загинули люди, є дуже багато поранених. Сам під­розділ заблокований терористами, командування мовчить і не вживає ніяких заходів з його порятунку.

"Так і напишіть: немає в нас толкових командирів і гене­ра­лів", – наприкінці розмови Ярослав перестає бути стриманим.

Не надто тішить солдата нагорода. Волів би краще мати впев­неність у завтрашньому дні, у перемогу, віру в те, що їх не ки­нули і не зрадили. Вдома у Володимирі на бійця чекає дружина і двоє діток, у Пулемці – батьки.

Ярослав, до речі, – син народ­ного депутата України Василя Демедюка. Навіть думки про те, щоб уникнути мобілізації, до себе не підпускав. Він – патріот України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я шота не панимаю!! Тато комуняка, син служить фельдшером на передовій. Може не фельдшером, а наводчиком?
Відповісти
Бітько не комуніст, а зрадник! А син не повинеен нести "хрест" батька! У нього є своя голова на плечах!
Відповісти
Така вже ненька, що сини "зрадникiв" на сходi, а "патрiотiв" на Бандерштатi. Сини вiрно несуть хрест батька, "патрiотiв" куди бiльше скрiзь...
Відповісти
Нацию объединяет общее историческое и культурное прошлое. А у нас с ними общего исторического прошлого нет. Они провоняли всю страну своим диаспорно-галицким национализмом, который почему-то называют украинским. Вся срань: РУХи, КУНы, НУНСы, ОУН, УПА и ублюдочная Тягнибоковская «свобода» лезут, как тараканы, на Украину исключительно из Галиции. Они вдруг решили всех нас, по их мнению, расово-неполноценных жителей Украины (Малороссии) к которой они не имеют отношения, поучать украинству и своей «свiдомостi».
Кстати, их «свідомість» – єто чисто галицкий комплекс исторической неполноценности. Ибо вся их история — это история холопства и предательства.
Теперь они крадут нашу историю, типа, они «козацького роду». Не было в их истории казачества, потому что пойманных униатов казаки сажали на кол за предательство веры предков. Хотя могли пощадить поляка. Не было в их истории Тараса Шевченко, потому что он никогда в австрийской Галиции не был. Кстати,почти вся проза Т.Г.Шевченко написана на русском языке.
Они лезут грязным рылом в историю страны, где их предки не жили. Типа, Богдан Хмельницкий был не прав. Не было в их истории Богдана Хмельницкого, потому что в освободительной войне нашего народа против поляков галичане всегда были на стороне поляков. В их истории был польский король Сигизмунд и австрийский император Фердинанд. И нечего мутантам галыцьким «брехать» от имени Украины.
Галиция — Родина предателей!
http://cont.ws/post/37750
Відповісти
маладец, тролль, зайди к киселеву за премией.
Відповісти
Таких би Синів нардепів побільше крім Славіка я не знаю нікого хто пішов би в АТО, а ви тут пишите херню коли хлопець реально допомагає людям ризикуючи життям. Друже тримайся!
Відповісти
правила всегда в почёте ...
Відповісти
і унтерменші - таке все поцріотичне...
Відповісти
Останні новини
Син народного депутата від Волині служить на Сході
02 серпень, 2014, 19:32