На Волині - новий очільник прокуратури

На Волині - новий очільник прокуратури
Керувати прокуратурою Волинської області призначили старшого радника юстиції Вадіма Максимова.

Представти його у Луцьк завітав перший заступник Генерального прокурора України Микола Герасимюк, - повідомляють в прес-службі прокуратури області.

У заході також взяли участь голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, голова Волинської обласної ради Валентин Вітер та керівники правоохоронних та судових органів регіону.

Герасимюк дав перші настанови Максимову, наголосивши, що на сьогодні в області "необхідна чітка скоординована робота усієї правоохоронних органів для збереження законності та правопорядку, посилення протидії корупції й забезпечення додержання конституційних прав громадян".

Натомість новопризначений прокурор відзначив, що усвідомлює "всю відповідальність, покладену на нього, й докладатиме максимальних зусиль до забезпечення законності на території області, а від підлеглих вимагатиме добросовісного й чесного виконання професійних обов’язків".

Довідка
Вадім Максимов народився 1971 року у Криму. Вищу юридичну освіту здобув в Українській державній юридичній академії у Харкові. По закінченні навчання працював на різних посадах у прокуратурі міста Києва. До призначення на посаду прокурора Волинської області обіймав посаду прокурора Дарницького району міста Києва.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Очевидно, Вадим, а не ВадІм? Українського імені Вадім не існує.
Відповісти
У офіційному повідомленні прокуратури вказано "Вадім"
Відповісти
може, яка грамотна жирафа писала?))))
Відповісти
Ни нада передруковувати вам з помилками. Якась ТП написала а ви і повелися
Відповісти
його так звати. через І. так скрізь він написаний
Відповісти
Взя в першим заступником Корецького.
Все! Немає віри цій владі! Взяточника першим заступником- це продовження того, що було. Нічого не змінилося. Ще гірше. Все за гроші.
Відповісти
А ви дурні чекали що щось зміниться?
Відповісти
Як може змінитися щось в нас, якщо в Києві нічого не помінялося... НІяк...
Лише якщо Порох скаже - ХВАТИТЬ, і показово посадять в кожній області по кілька чоловік, то тоді та корупція що пожирає країну з середини пропаде........
Відповісти
Антоне! Прокуратура - не Інститут української мови і не Інститут мовознавства ім. Потебні. Я гадав, що ти трішки розумніший...
Відповісти
У документах прокурора записано, що його звати ВАДІМ, а не ВАДИМ
Відповісти
ой прям у ПАСПОРТІ так і написано?
Відповісти
прямо так і написано. сорі, трохи лаханулась кілька років тому
Відповісти
то певно найбільша ваша проблема-через яку букву його імя..що ще раз доказує...перелиття з пустого в порожнє)
Відповісти
Ох і умники тут... Що ви причепились до ім'я... Якщо написано Вадім,значить Вадім... Яка різниця... Аби навів порядок... А от На рахунок Корецького......просто немає слів.... Хабарника взагалі з органів потрібно звільнити. Уже набрався, що й для онуків хватить. Але де ж, все мало( позор а не призначення!!! Про тут що говорити
Відповісти
Бл--ть і ні одного слова про Люстрації!!!Як можуть вчорашні міліонери в пагонах бути білими і пушистими і жити на одну зарплату? Люстрацію Люстрацію!!!
Відповісти
А тим часом Волинська прокуратура займається імітацією перевірки вступної кампанії, і так займається, що стид і срам, тому що власне імітацією, з надуманими претензіями і перекручуванням правил прийому, і дочіпанням до рядових працівників, які тягнуть на собі всю ту фуру, в той час як злочинці і корупціонери процвітають, і в таких масштабах, що ого-го. Все це нагадує не то стілінські часи, не то взагалі якийсь фарс. Нічого не змінилося, на жаль.
Відповісти
він і в прокуратурі люмінь...
Відповісти
а якщо корецького першим замом то першу хабарницю ващук на який трон тра посадити? революцію до біса? все на старі місця?
Відповісти
НАВІЩО СПОРИТИ, ГОТУЙМОСЬ ДО ТРЕТЬОГО МАЙДАНУ. З врахуванням помилок попередніх двох.
Відповісти
а ми вже йдем по тебе...
Відповісти