Бійці «Азову» усвідомляюють свою визвольну місію у війні з російськими загарбниками

Бійці «Азову» усвідомляюють свою визвольну місію у війні з російськими загарбниками
Бійці батальйону «Азов» глибоко усвідомлюють свою визвольну місію у війні з російськими загарбниками, а перемагати їм допомагає високий рівень патріотизму та дух побратимства, який панує у підрозділі

Про це розповів боєць батальйону «Азов», волинянин, член Луцької міської організації ВО «Свобода» Сергій Ващук, - повідомляють у прес-служба батальйону.

"Бійці батальйону «Азов» глибоко усвідомлюють свою визвольну місію у війні з російськими загарбниками, а перемагати нам допомагає високий рівень патріотизму та дух побратимства, який панує у підрозділі", - зазначив боєць.

Сергій Ващук повідомив про переможні бої батальйону за місто Новий Світ під Донецьком та про атмосферу, яка панує у підрозділі.

«29 липня батальйон «Азов» в ході боїв з російськими загарбниками взяв під контроль місто Новий Світ під Донецьком. Участь у визволенні населеного пункту у складі батальйону брали і волиняни. Операція пройшла успішно і без жертв з нашого боку. Однак, наша колона потрапила під обстріл ворога, серйозно пошкоджено бус. Двоє бійців залишилися живими лише завдяки бронежилетам. Кулі влучили у спину", - розповідає Ващук.

"У нашому батальйоні панує дружня та побратимська атмосфера. Усі тут глибоко усвідомлюють визвольну місію у війні з російськими загарбниками. Безумовно, високий патріотичний дух та відчуття обов’язку перед Україною цементує людей, робить з них єдину потугу, яка здатна зламати хребет окупантам. Зараз бійці батальйону «Азов» готуються до вирішальних боїв з російськими загарбниками за Донбас», - зазначив боєць.

Щодо основних потреб, то наразі бійці батальйону мають гостру потребу у важкій стрілецькій зброї, необхідній для боїв у міських умовах. Крім того, для мобільного пересування бійців потрібен бус, який був втрачений під час останніх боїв. Також батальйон планує взяти на озброєння кулемет НСВТ-12,7 «УТЁС».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Були ви путiнососи, а стали засранцi.
Відповісти
Останні новини
Бійці «Азову» усвідомляюють свою визвольну місію у війні з російськими загарбниками
03 серпень, 2014, 16:15