«Президент обов’язково скаже своє слово після закінчення суду», - Луценко про 51-у бригаду

«Президент обов’язково скаже своє слово після закінчення суду», - Луценко про 51-у бригаду
Петро Порошенко уважно стежить за ситуацією з бійцями 51-ої окремої механізованої бригади, яких зараз судять, закидаючи їм дезертирство

«Президент обов’язково скаже своє слово після закінчення суду»,- про це розповів радник Президента Юрій Луценко на гутірковій сцені фестивалю українського опору «Бандерштат-2014:Перезавантаження», повідомляє Волинська правда.

«Я впевнений, що ці люди не будуть відбувати покарання навіть після засудження суду. Як мінімум, - помилування Президента», - підкреслив Луценко.

Розповів він також, чому Порошенко досі не продав своє майно. За словами радника Президента, теперішній Глава держави передав свої активи у відповідний фонд, який має займатися їх продажем.

«Якщо ви знаєте людину, яка може купити його майно, скажіть про це президенту. Я думаю, він буде вам вдячний», - зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці життя віддають!!! Яке помилування!!! Краще президента посадим, а потім помилуємо!!! Наші волинські захисники одні з кращих!!! Слава Україні!
Відповісти
Хто там з вас був щоб засуджувати?!!! Очі відкрийте, скрізь одна підстава!!! Зливають добровольців!
Відповісти
Президенту слід сказати своє слово уже. В очах народу хлопці - герої.
Відповісти
Для мене, без сумніву, хлопці герої. А судити треба командирів зі штабу та їм подібних.А Луценко може зібрати з таких як сам бригаду, стати на кордоні, спробувати на своїй шкурі, що таке та війна, а потім давати оцінку. Хай краще скаже, чому сини не захищають країну?
Відповісти
А в пана Луценка час від часу не виникає роздвоєння нутра? Як же це так, бути родом із Західної України, знати як і чому насправді так вчинили бійці 51 бригади і бути підлабузником у Порошенка- розказувати, що Порошенко їх помилує? Тобто героїв і патріотів помилують - мовляв, ось вам з барського плеча такий "дарунок"-радійте, що за грати не кинув вас. Тобто, використали людей, як непотріб і -пільг 0, лікування при пораненнях держкоштом -о, нагород-0, навіть подяки -о. Бо це ж,бачте, злочинці, хоч і помилувані. Пане Луценко,а де подівалася Ваша завжди принципова позиція після того, як Ви стали радником президента? Вітром здуло? Ви що, не знаєте про зрадницьке коло Міноборони -керівництво АТО - командири на місцях? Чому ваш любимий порошенко, як головнокомандуючий не провів кадрових ротацій? У нас що - немає чесних і компетентних військових? Скільки Ви ще разом зі своїм любимим порошенком будете тримати тих волинян за лохів? До тих пір, поки амністія не знадобиться вам обом, чи як? Сподіваюся, Вам покажуть цю дописку.
Відповісти
Луценко,тебе помилували! Дякуй народу, що ти на свободі. І якщо ти не вважаєш за потрібне бути поруч з народом тепер, то в раді-зраді шукай зрадників, дезертирів. А героїв, які захищають в першу черге, ваше, чесно нажите добро, тобі не судити. Слава Україні!
Відповісти
Пані Депутатка,ви хочете захистити 51 бригаду чи покритикувати президента!!! Про те, що хлопці герої, ніхто не сперечався і суд буде на них стороні,однак якщо Ви дійсно депутат то Україну нам не побудувати. Почніть з критики себе,а потім беріться за інших. Беззаперечно, що хто не працює,той не помимляється, в тому числі і Президент,проте йому довіряють 55 % Українців.а Вам!!))А що ви зробили для воїнів!!!(((
Відповісти
Звичайні дезертири, які порушили присягу! Якщо вони герої - пропоную всім воякам покинути позиції, бо там небезпечно і стріляють, а Президента , Луценка , чорноротих мамаш, які не вміють виховувати мужчин - відправити на передову.
Відповісти
Які герої? Герої воюють.
Відповісти
Ти спробуй повоювати без жодної кулі два тижні а тоді будеш судити моїх хлопців
Відповісти
Останні новини
«Президент обов’язково скаже своє слово після закінчення суду», - Луценко про 51-у бригаду
03 серпень, 2014, 17:55