Музичний проект Положинського «Був’є» вийшов за межі студії

Музичний проект Положинського «Був’є» вийшов за межі студії
Перший живий виступ волинського колективу відбувся другого серпня у Луцьку на фестивалі українського опору «Бандерштат» і відразу у якості хедлайнерів.

Хоча, як зізнається Сашко Положинський, до виступу організатори чули лише одну пісню - «Не свари мене, мамо», власне з якої і розпочалася музична історія колективу «Був’є» і запросили їх у хедлайнери лише тому, що давно дружать із Положинським. Нагадаємо, свій новий проект лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський презентував лише декілька місяців тому, а саме 15 квітня, - повідомляє Сфера-ТВ.

"Я маю авторитет у організаторів фестивалю і спрацював той фактор, що мені довіряють, якщо я сказав, що це буде класно, то люди мені повірили і сказали, що готові зробити нас одними із хедлайнерів, хоча під час концерту я зрозумів, що настільки потужно виступав луцький гурт «Фіолет» і їх так добре сприймає публіка, що могло бути й так, що ми б виступали перед «Фіолетом», а вони вже виступали у якості хедлайнерів і це було б справедливо. Але я вважаю, що наш виступ був на хорошому рівні, на хедлайнерському рівні", - сказав Сашко Положинський.

На «Бандерштаті» «Був’є» зіграли 9 пісень. Незважаючи на те, що люди чули їх вперше, усі дружньо підспівували. Особливо тепло відреагували на жартівливу пісню про волиняк, яким усе «до ср*ки».

"Усі пісні є результатом чотиримісячної роботи на студії. Звичайно, що останній місяць ми працювали значно більше, аніж зазвичай. Більше працювали на студії, більше працювали індивідуально, тиждень щільно працювали на репетиційній базі. Своїми музикантами я задоволений, всі показали себе такими професіоналами, якими я їх і уявляв. Трішки було видно хвилювання, видно було, що мій авторитет на них тиснув і ось це почуття відповідальності, що вони грають зі мною в компанії, а не самі, трішки заважало, але я думаю, що це питання досвіду, ще кілька концертів і це хвилювання мине. Що стосується того, чи будуть ці концерти, звісно залежить не від нас. Будуть запрошувати, ми із задоволенням будемо їздити і виступати. Не будуть запрошувати, будемо сидіти в студії. З часом, коли напрацюємо ще матеріалу, будемо думати про якісь сольні виступи в клубах, але поки залишаємося залежними від організаторів різноманітних фестивалів", - зазначив Положинський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце так новина...
Відповісти
Останні новини
Музичний проект Положинського «Був’є» вийшов за межі студії
04 серпень, 2014, 17:03