Батальйон тероборони перекидають ближче до АТО, - ЗМІ

Батальйон тероборони перекидають ближче до АТО, - ЗМІ
Солдатів із 1-ого батальйону тероборони Волині, терміново перегруповують у місця наближені до зони проведення антитерористичної операції.

Про це Нововолинську Діловому розповіли волинські волонтери, які допомагають українським військовим.

"Передачі, які відправили 25-и бійцям із Нововолинська, мусимо переадресовувати, бо за колишніми координатами їх уже нема. Солдатам на Схід поїхали продукти, медикаменти, речі для особистої гігієни. Усе придбане коштом благодійників, які жертвують гроші або товари на потреби земляків", - розповідає активіст Андрій Рязанов.

"Загалом люди ставляться із розумінням до нашої справи. Проте трапляються і випадки шокуючої байдужості. Наприклад, прошу підприємця надати знижку на товар, оскільки купую його не собі, а солдатам, але бізнесмен заявляє, що йому релігійні переконання забороняють армії допомагати. Свідки Єгови якісь чи як там?! Вони чекають, коли російські найманці постукають в їхні двері?!", - обурюється Рязанов.

"Але є чимало випадків, що підприємці нашого міста надають товари зі знижкою, по собівартості, з відтермінуванням платежу чи й просто безкоштовно. З нами зв’язався земляк Віталій, який нині працює у Києві. Він передав біноклі і тактичні рукавиці для солдатів. Порадував нас і «Нічний експрес». Тамтешні працівники відправили вантаж для бійців абсолютно безкоштовно! Натомість на «Новій пошті» взяли грошей по максимуму, хоча обіцяли виправлятися. Коли в країні біда, ми повинні максимально об’єднати зусилля, аби забезпечити нашій армії боєздатність. Слава Богу, більшість нововолинців це розуміє", - резюмував волонтер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Батальйон тероборони перекидають ближче до АТО, - ЗМІ
04 серпень, 2014, 18:57