СБУ просить позакривати «сепаратистські» сайти

СБУ просить позакривати «сепаратистські» сайти
Служба безпеки України звернулася до Інтернет-асоціації України з проханням заблокувати сайти, які розміщують інформацію, що пропагує війну, національну ворожнечу, зміну шляхом насильства конституційного ладу або територіальної цілісності України.

Про це йдеться в листі від 23 липня, який отримала голова Інтернет-Асоціації Тетяна Попова, - пише видання "Лівий берег".

Департамент контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки також просить обмежити доступ до сайтів, які зареєстровано не тільки в Україні, а й за кордоном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А саме головне потрібно написати,що треба читати тільки цензор і прес-службу АТО і РНБО.
Відповісти
щось мусорня занадто свавільна стає. вчора влаштувала кроваве місиво патріотів в Одесі на концерті анілорак, завтра заборонить сайти неугодних. давайте браві мусорятка краще на війну, на пердову. Там проявляйте свою смекалку та ініціативу. А цензури і пропаганди нам не треба від солодкого пороха дяді петі, самі розберемося що читати а що ні. інтернет - це вільна територія.
Відповісти
З такими заявками нам скоро будуть вказувати де дихати і як дихати. Інформаційна війна теж повинна мати якусь межу здорового глузду. Від того, що нам заборонять доступ до неугодних сайтів, війна на Сході України не закінчиться з незаходом на такі сайти. Краще б нам очі "незамилювали", а займалися б проблемами того, де ділися гроші, які люди збирають постійно на потреби Армії, чому хлопці , які відстоюють нашу свободу там в пеклі бойових дій АТО, кинуті на призволяще без води, їжі, боєприпасів та ін.
Відповісти