Матері волинських бійців знову влаштовують акції протесту. ВІДЕО

Матері волинських бійців знову влаштовують акції протесту. ВІДЕО
Вчора, 4 серпня, матері нововолинских військових, які перебувають у зоні АТО, зібралися в центрі міста, аби вкотре вимагати від влади допомоги

Міського голову Віктора Сапожнікова та заступника Андрія Сторонського жінки взяли в щільне кільце й не відпускали доти, доки не розповіли про всі проблеми синів. Мер міста пообіцяв зарадити проблемам, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Жінки обурювалися тим, що вже два тижні нововолинець Роман Б. та рівнянин Віктор З. перебувають у полоні в терористів, а реакції влади немає. Якщо так продовжуватиметься, вони обіцяють самі поїхати на схід.

"Наші сини уже чотири місяці в гарячих точках. Попри обіцянки, їх не замінюють, їх просто кинули напризволяще, - кажуть жінки. - А нам кажуть, що ми дурні, бо не змогли відкупити своїх синів від мобілізації".

Солдатські матері налаштовані рішуче. Вони підписали звернення до обласної влади, в якому просять розповісти, що роблять чиновники, аби допомогти військовим. Якщо до 7 серпня їм не нададуть чіткої відповіді - обіцяють влаштовувати акції протесту.

Депутат обласної ради Євгеній Недищук, який теж спілкувався з матерями, каже, що є підстави сумніватися в прозорості мобілізації. "Сотні здорових хлопців замість того, аби бути активними тиловиками, відсиджують війну в барах та кафе. І це не сприятиме нашій перемозі," - говорить народний обранець.

У вівторок, о 10.00 матері нововолинських солдатів планують зустрітися вдруге. Вони передадуть звернення до обласної ради і стукатимуть далі, сподіваючись, що їх таки почують за товстими дверима владних кабінетів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Матері волинських бійців знову влаштовують акції протесту. ВІДЕО
05 серпень, 2014, 09:51