У Луцьку відбувся зелений вело-екофест*

У Луцьку відбувся зелений вело-екофест*
У суботу, 2 серпня, любителі активного відпочинку, а також небайдужі до проблем навколишнього середовища об’єдналися, взявши участь у вело-екофесті «Адреналін», що вперше відбувся в Луцьку.

Дві сотні активних велолюбителів проїхалися вулицями 40-го кварталу та 33-го мікрорайону.

Варто зазначити, що захід мав і патріотичне забарвлення: розпочався він з хвилини мовчання за загиблих під час бойових дій на сході України, а проходив сам пробіг під вигуки: «Слава Україні! Героям слава!».

Загалом, вело-екофест мав на меті привернути увагу до існуючих проблем природи та пропагувати здоровий спосіб життя, заохотити жителів міста більше користуватися велосипедами.

Адже, велоспорт - один з найекологічніших видів спорту, тому може активно використовуватися як альтернативний вид транспорту. Крім того, саме таким чином СОК «Адреналін Сіті» хотів відзначити свій ювілей – 5 років з дня відкриття!

На фініші в імпровізованій велозоні на всіх учасників та гостей фестивалю чекала спортивно-розважальна програма та безпрограшна лотерея.

Всі, хто прибув зі своїм байком на свято, отримали гарантовані призи – подарункові сертифікати на послуги «Адреналін Сіті» вартістю у 50 грн.

У лотерейних перегонах були також розіграні подарункові сертифікати в торгівельну мережу «Наш Край» та спортивно-туристичний магазин «Анамандрія».

А мегаприз – сертифікат на 5000 гривень в спеціалізований магазин «Велозона» виграв лучанин Андрій Корець, котрий зі сцени привітав «Адреналін Сіті» з Днем народження та побажав спортивних успіхів.

Глядачі та учасники змогли взяти участь у веселих конкурсах, подивитися показові виступи волинських спортсменів та живо спостерігати за виступом київського дуету байк-шоу.

Столичні велотріалісти Артем та Влад під оплески глядачів продемонстрували віртуозну техніку стрибків та трюків на велосипедах.

Перший вело-екофест вже став історією, але подібних заходів від спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» можна чекати вже найближчим часом.

Зокрема, 1 вересня в День знань на лучан та гостей міста чекає акція «All inclusive», коли лишень за 100 грн. відвідувачі «Адреналін Сіті» зможуть протягом дня безлимітно скористатися послугами картингцентру, боулінгу, парку розваг «Кенгуру», кінокомплексу, 7Д та дитячого центру «Лімпопо».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.