Стильний Луцьк. Спецвипуск: Діловий стиль банку

Стильний Луцьк. Спецвипуск: Діловий стиль банку
Рубрика «Стильний Луцьк» вирішила перевірити як одягаються працівники відомої у місті корпорації.

Сьогодні розглянемо строгий діловий стиль «Приватбанку» із його цікавими елементами.

Одяг усіх працівників скомпонований за принципом білий верх, чорний низ. Дозволяються також пастельні тони. Охоронцям та касирам пастельні кольори не дозволяються – тут все строго: біла сорочка, чорні брюки та туфлі. І тут треба згадати, що кожна жінка загострює свою увагу на мужчині, одягненому у білу сорочку і чорні брюки.



Існують також писані правила, у яких описано що працівники можуть одягати, а що ні. Наприклад, не можна у своєму вбранні використовувати яскраві кольори та прикраси із блискітками, пір’ям, які відволікають клієнтів. Допускаються аксесуари із дорогоцінних металів, щоб «вписувались» у корпоративний стиль.

Загалом все стримано. За словами прес-секретаря регіонального «ПриватБанку» Євгенії Ковтун, їх служба переглянула одяг великих європейських корпорацій і зрозуміли: коли клієнт приходить і бачить перед собою людину, яка одягнена в світлих тонах – створюється атмосфера святковості та довіри.



«Клієнт це наша турбота. Треба, аби він прийшов в поганому настрої, а пішов у хорошому. У місті багато стильно та яскраво одягнених людей, а нам залишається прикрасити себе манікюром чи зачіскою. Чоловіки, наприклад, прикрашають свій образ стильними краватками», - ділиться вона.



Аліна Вікторівна, керівник напрямку «Кредитні карти»

«Обираю витримані прикраси. Намагаюсь дотримуватись ділового стилю одягу, але з врахуванням модних тенденцій, пори року. Стараємся крокувати з клієнтом в ногу, щоб він відчував підтримку.

Намагаюсь вносити сучасні нотки у свій зовнішній вигляд. Можливо це не завжди згідно стандартів ділового стилю, але все для того, щоб клієнти почували себе, як у своїй тарілці».



Дарина, менеджер по обслуговуванню корпоративних клієнтів
«Корпоративного стилю дотримуюсь. За нами постійно слідкують, щоб ми одягали темний низ та світлий верх. Прикраси теж повинні бути стриманими. Якщо прийдемо одягнені занадто яскраво, то нам роблять зауваження. Адже все повинно бути злагоджено».



Хоч будь-яка форма у наш час спонукає до певного повернення в комунізм, але тут варто згадати школу. В школі форма також є, але вона дуже різноманітна – спільний лише колір. Адже батьки намагаються вирізнити своє чадо серед інших школяриків.


Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
є у них корпоративна культура - і чудово! Тільки щось мені та Аліна у штанях - треба на роботу класичні штани вдівати. А чоловіки добре вдягнуті. А що чоловікові треба: чиста і випрасувана сорочка, такі ж штани і чисті туфлі - люкс!
Відповісти
мужчини дуже імпозантні
Відповісти
Та Аліна вдягнута як не на роботу, а навіть не знаю куди) той слюнявчик був у моді кілька років тому, штани недоречні, босоніжки такі взагалі на роботу не взувають. Сестра її ( Таня Кульчикова) стильна дівчина, хоча часом дивно вдягнеться, але цікаво і стильно, а це дєрєвня
Відповісти
Паня в штанях на каблучках в конторi то вiдволiка вiд роботи.
Відповісти
А запахи?
То тож стиль.
Відповісти
Приватбанк не париться, приватбанк піариться)))
Відповісти
Головне для мене - легкий макіяж і вимита голова, бо не раз спостерігала у касирів головного відділення не зовсім презентабельний вигляд
Відповісти
це гель для волосся створює такий ефект
Відповісти
http://www.volynpost.com/img/modules/news/5/15/e1b73dc9dc017f3928e01c7eadf63155/cb-img4192.jpg (друге фото) це що "авторське бачення" чи відверто браковану фото вивісили - чому там штани і сумка зернисті і в "кольоровому смітті" ???
Відповісти
це шумність матриці тапочка, яким робили фото
Відповісти
навіщо вивішувати відверто шумну фотку?
нема кому зробити нормальної?
нема редактора що фільтрує контент?
стаття ж про стильних, про гарних ...
Відповісти
Ви, напевно, сильно заздрите тим кому за 18 і вони гарно та стильно виглядають. Спочатку почніть з себе.... апотім говоріть про когось!
Відповісти
в Приватбанку справді строго відносяться до зовнішнього вигляду, навіть до тих працівників,які особисто не працюють з клієнтами
Відповісти
Цікаво було б побачити тих критиків, які пишуть) Певне сидять вдома в халатах та капцях і дуже вже критикують. "Красота в глазах смотрящего".
Відповісти
Саме так))) Всі в халатах, не гарні, не стильні, не вміють одягатись))),а критикують лише " ті,хто заздрить", не спить ночами, а тільки зазадрить=)
Примітивщина-вона і є примітивщина!!!
Плвність згідна з "Лесічка"!!!
Відповісти
Я думаю, якщо мова йде про діловий стиль, то його необхідно дотримуватись. Це стосується і взуття ( у панянок босоніжки з вікритими носками). Вони не сидять у задушливих приміщеннях без вентиляції, щоб мотивувати оголені і без панчох ноги. Та й взагалі, дами не мають підкреслювати свою сексуальність (це щодо обтягуючих брюк), а в першу чергу мають бути професіоналими у своїй справі. Діловий стиль - не тільки білий верх і чорний низ...Дівчата привабливі, молоді і це чудово,але це варто демонструвати вже за межами установи...
Відповісти
Прям вот в точку!
Відповісти
Я ще встигну наноситись білого верху і чорного низу досхочу коли мені стукне за п"ятдесят, а поки є що підкреслювати і це гарно виглядає, то буду підкреслювати, звичайно в розумних межах, щоб було доречно в офісі і водночас не виглядало вульгарно.
Відповісти
Це один з найкращих репортажів у "Стильному Луцьку". Приємно дивитися
Відповісти
згодна з васьок4, мені всі працівники сподобались.
Відповісти
"Наприклад, не можна у своєму вбранні використовувати яскраві кольори та прикраси із блискітками, пір’ям, які відволікають клієнтів. Допускаються аксесуари із дорогоцінних металів, щоб «вписувались» у корпоративний стиль.

Загалом все стримано.".....та що ви кажете? а на фото--дешева біжутерія, кружива, неприродні кольори нігтів, якраз ті самі прикраси з блискітками, і яскраві кольори які "не дозволяються"---пишете одне-демонструєте інше!!!!!МУЖЧИНЧИКАМ РЕСПЕКТ!!!
Відповісти
Гарна Аліна)
Відповісти
Краватка до сорочки з коротким рукавом????? Мене аж перекосило від такого моветону!
Відповісти
тоже мені поціновувачка найшлася
Відповісти
шось не корпоратівнєнько дівчата взуті, вам же молодший дубілєт писав: "обувь с закритим мисом". ну, і штанці в обліпку, разом з таким манікюром...
Відповісти
Аліна , як менеджер приходила до нас в офіс, досить стримано гарно вдіта, подивіться на касирів краще, і тих хто в кабінетах? Понабирали криволапих досок , вони ходять не на роботу а на ......... з мордами недовольними сидять, а Ви про клієнтів, про себе перш за все.Мало їх повиганяли
Відповісти
Склалося враження, що "відібрали" фото, які лише підкреслюють порушення клрпоративного стилю: у чоловіків не корпоративні краватки, яскраве з відкритим мисом жіноче взуття, босоніжки- у обох панянок, дивного кольору манікюр, штанці--мінімум виглядають..... дивно. Чому не показали справді тих, хто має смак і дотримується корпоративного стилю?
Відповісти
НАЗИВАЄТЬСЯ: "КОНІ НА БАЛКОНІ" !
Відповісти
Будьте пильними! Національним банком України вкотре зафіксовано використання фальшивих купюр, зокрема фальшиві "п*ятдесятки", на яких серія та номер ІП1645196. Згідно з інформацією Національного банку України частішають випадки підробки купюр також номіналом 10грн і 20грн.
Відповісти
Хто небуть знає, що взуття з оголеними пальцями та пяточками в діловому стилі строго забороняється носити!!! А також одяг з принтами, наявність більше трьох прикрас( всі прикраси рахуються, сережки, кілечка))) Діловий стиль дуже строгій і всі деталі в ньому важливі навіть зачиска, манікюр, макіяж... В деяких країнах в офісах впровадили так звану вільну п'ятницю- це коли робітники можуть собі дозволити трішки відступити від правил дрес коду....
Відповісти
Повністю згідна з Вами Виктория.Ніхто з жінок не привертає увагу і не відповідає діловому корпоративному стилю.Чому тільки критикують Аліну? Інші жінки нічим не кращі. Мужчини одягнені не погано ,як для офісу.
Відповісти
Одяг бажає кращого, для такого рівня особи, як керівник департаменту, одяг має бути фірмовий, ЯК вимагають європейські норми ! І цей дешевий пласмасовий камінчик соромно в такому ходити, придбайте п. Аліно хочаб за 100 грн маленький но Сваровськи, а то неясно Ви в барі чи в банку? А можливо Ви бармен :)?

Про всі, насмішка з корпоративного стилю ?
Де гарні панянки !!!? Яки справді виховали в собі роками корпоративний стиль в усьому ?


Чоловіки гарно одягнуті без заперечень !
Відповісти