Волонтери про гроші для «ДоМбасу»: «вперше бачимо такі оголошення»

Волонтери про гроші для «ДоМбасу»: «вперше бачимо такі оголошення»
У «Фундації розвитку громад», чиї реквізити вказані на оголошенні про збір коштів батальйону «Домбас», кажуть, що жодного стосунку до поширення такої інформації не мають.

«Здивуванню немає меж», − йдеться в листі, яке ГО надіслала на редакційну електронку.

Активісти кажуть, що справді збирають гроші для бійців на Сході, проте підтримують батальйон «Донбас», а оголошення «вперше бачать».

«Наша ГО з 3 червня 2014 року збирає допомогу для добровольців батальйону «Донбас». 2 тижні тому ми почали збирати за ініціативи місцевих активістів допомогу в с.Кульчин в приміщенні бібліотеки, де є документи Фундації, акти прийому-передачі, інформація про батальйон тощо. Про всі зібрані продукти та кошти ми звітуємо, про ще є документальні підтвердження та статті в ЗМІ та на нашому сайті: www.vogofrg.org», − кажуть активісти.

«Хочемо наголосити на тому, що жодного разу ми не збирали допомогу на «ДоМбас» та не маємо стосунку до цієї ініціативи чи жарту якоїсь доброї людини», − йдеться в листі.

Також активісти просять всіх охочих пересвідчитися в правдивості їхніх слів завітати до за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 11 (2 поверх).

Нагадаємо, в мережі зʼявилися фото оголошень, де збирають кошти батальйону «Домбас». На листівках вказані реквізити Волинської обласної громадської організації «Фундація розвитку громад».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери про гроші для «ДоМбасу»: «вперше бачимо такі оголошення»
05 серпень, 2014, 13:02