Не всіх волинських ДАІшників. які відмовилися їхати на Схід, звільнили

Не всіх волинських ДАІшників. які відмовилися їхати на Схід, звільнили
З роти УДАІ Волині, яка відмовилася їхати на Схід, звільнили 13 працівників, натомість загалом їх у ній 16.

Це стало відомо під час засідань судів у справах тих міліціонерів, які намагалися поновитися на посаді, - повідомляє Самооборона Майдану Волині.

Так, у результаті розгляду 12-ти справ, якими займалися судді Волинського окружного адміністративного суду, усім позивачам відмовили у задоволенні позову повністю. Як відомо, всі вони вимагали відновлення на посаді та службі, а також фінансової компенсації за вимушений прогул роботи.

Звільнені працівники УДАІ Волині:
Михайло Андрійчук, Ігор Бачик, Сергій Гнатюк, Олег Давиденко, Віталій Мельник, Сергій Назарук, Ігор Наумчук, Михайло Панасюк, Богдан Петруков, Микола Сидорук, Микола Стаднік, Павло Ярощук, Тарас Ділай.

Щодо останнього - сина заступника начальника УДАІ у Волині Михайла Ділая, то розгляд його позовної заяви ще триває. Так, наступний суд відбудеться 3 вересня о 15:00 у Львівському окружному адміністративному суді.

Проте, не всіх працівників, які відмовилися їхати на Схід, звільнили. За словами позивачів, у роті ДАІ було 16 інспекторів. Але лише 13 із них звільнили, хоч їхати відмовилися всі. Поїхав лише її командир Олександр Лагода.

Олександр Матвієнко, Богдан Лесик та Роман Пархомчук, які відмовилися від поїздки й далі служать у цій роті.

Заступник керівника Штабу Самооборони Майдану Волині Сергій Рижков надісав запит щодо цього в УДАІ у Волині. Те, що запит надійшов підтвердив Рижкову начальник волинського УДАІ Володимир Кравченя, але відповідь самооборонівці не отримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бо кравченя підарас приховує свого кума матвієнка а роман пархомчук та богдан лесик заплатили по штуці баксів кравчені щоб не їхати в зону ато так розповідав богдан лесик
Відповісти
Давайте, пропіаримо усіх тих, хто не поіхав і проплатив, щоб не було образ, ми ж громадська совість. А в зводі супроводу ж 25 чол. Дмитро Кисіль, Ігор Поліщук, Микола Петровський, Олександр Мельничук, Олександр Папежук, Вадим Борейко (завагітнів).
Відповісти
Нехай ще друзі Кравчені пияк Фесик і Данильчук зганяли б на схід.
Відповісти
Останні новини
Не всіх волинських ДАІшників. які відмовилися їхати на Схід, звільнили
05 серпень, 2014, 14:08