У Луцьку косять траву та ремонтують покрівлі

У Луцьку працівники товариства «М.Ж.К.» підтримують у належному стані житловий фонд: косять траву на прибудинкових територіях, здійснюють профілактику мереж водо- та електропостачання, ремонтують покрівлі будинків тощо.

Так, минулого тижня виконано ремонт руберойдової покрівлі у 2-му під’їзді житлового будинку на пр-ті Молоді,1 (30 м кв), - повідомляють у Луцькій міській раді.

Траву скошено вже на багатьох прибудинкових територіях: на пр-ті Молоді,17б, 19, 21, 23, вул. Гордіюк,37, 39, 47, Кравчука, 2, 4, 10, 12, пр-т Соборності,8, територію на вулиці Карпенка-Карого, Чорновола, проспекті Соборності.

Долучилися працівники «М.Ж.К.» й до толоки, що відбувалася у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а в лікарні медсестри виносять утки, пекарі - печуть хліб, працівники міськради - перекладають папірці. в чому прикол цієї новини? Вони мають робити в 10 раз більше і скоріше, жек - гнила стара структура пережитку совка
Відповісти
Просто фантастика о це так новина!!!!:)
Відповісти
шоб їм в грудях іграло так як вони роблять бабкі начальник краде нічого в підїзді нероблять треба шоб їх прокуратура перевірила на 5-10 років
Відповісти
140 000 лет к Совку не приблизишься
нищеброд заробитчанский ...
Відповісти
Так звичайно ремонт руберойдової покрівлі М.Ж.К. робить, але за рахунок жильців. Минулого року робив ремонт даху, витратив майже 4000 грн, і купу нервів. В 10-11 ранку майстри "в зюзю" спускаються з даху і далі їх цілий день невидно і не чути. Зате М.Ж.К. рапортує що відремонтовано дах.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку косять траву та ремонтують покрівлі
05 серпень, 2014, 18:47