Голова Волиньради пояснив кадрові призначення

Голова Волиньради пояснив кадрові призначення
Керівника Волинської ШВСМ в обхід рішення Волиньради призначили на вимогу спортсменів.

Про це в коментарі IA ZIK заявив голова облради Валентин Вітер.

Кореспондент IA ZIK попросив Вітра пояснити, чому він власним розпорядженням призначив Андрія Авраменка керівником ШВСМ в обхід рішення сесії. Адже саме таку схему використовували регіонали, проти чого раніше протестувала «Батьківщина», представником якої є нинішній голова облради.

«Я не одноосібно пішов на цей крок. Це було рішення узгоджене, з яким до мене звернулися дві комісії: комісія по освіті та майнова. Спираючись на рішення двох комісій, було прийнято рішення. Наступна сесія планується на кінець вересня. Враховуючи пропозиції комісій, трудового колективу ШВСМ, я прийняв рішення і розпорядженням призначив Андрія Авраменка на посаду директора ШВСМ», – заявив Валентин Вітер.

Голова волиньради стверджує: «Там був виконувачем обов’язків директора Чикида. Поспішність рішення зумовлена зверненням колективу. Вони хотіли, щоб був не в.о., а керівник, який має право проводити платіжки, повністю розпоряджатися коштами. Бо керівника в колективі вже нема півроку».

«Так само звернулися заслужені майстри спорту, заслужені тренери. Організовувати треба спортивні змагання, тренування», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"раніше протестувала «Батьківщина», представником якої є нинішній голова облради" і пішов туди ради майбутньої посади, як усі хто там є. Не захотів працювати лікарем... Чомусь?
Відповісти
з нього лікар такий самий як і керівник облради
Відповісти
Брехун ти Вітер ніякого звернення трудового колективу за Авраменка небуло. Було тільки звернення деяких тренерів щодо призначення Булковського. Нашо ти зараз тут брешеш. Призначив РОДИЧА людини котра там працює, ЦЕ КОРУПЦІЯ "шановний" пане голово. Нехай прокуратура розбиреться.
Відповісти
який брєд. До чого тут змагання, ШВСМ може від сили 1-2 змагань проводить в рік, а тренувальний процес залежить від тренерів, а не від керівника, вони як тренували, так і будуть тренувати, хай хоч директором буде ПУПКІН. В ШВСМ функціонує 7 відділень з видів спорту, і лише 2 з них (важка атлетика і веслування) підтримали Авраменка, це лише 1/4, про які підтримку колективу говорить голова обласної ради, якщо на те пішло то більше тренерів і відділень ШВСМ підтримало Булковського. Пане Вітре коли вже завершиться лобіювання особистих інтересів, і не робіть ілюзій, що ніхто не розуміє чому новачка призначили на 5 років поза сесією.
Відповісти
Призначення на посаду директора ШВСМ Авраменка-це всеодно що призначити Вашого водія,пане Вітер головою обласної ради. Користь від цього буде однаковою. А чи не буде тепер його батько отримувати найбільше коштів на проведення зборів для своїх спортсменів? І Ви рахуєте, що все буде по-справедливості?
Відповісти
Пане Голово!Якщо так піде і далі,то попередню владу будуть згадувати як добрих ангелів у порівнянні з новими керманичами Волині.
Відповісти
Тому продовжуй те так і далі!
Відповісти