У Луцьку депутата ледь не «попросили» із засідання виконкому.ФОТО

У Луцьку депутата ледь не «попросили» із засідання виконкому.ФОТО
Луцький міський голова Микола Романюк погрожував «попросити вивести» із засідання виконкому міськради депутата Романа Бондарука, бо той, мовляв, порушував дисципліну.

Інцидент відбувся під час засідання виконкому у середу, 6 липня.

Під час обговорення питання про тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надається товариством «М.Ж.К.», Роман Бондарук почав активно і емоційно ставити запитання та висловлювати свою позицію.

Депутат висловив незадоволення, що будинок за адресою Ветеранів, 22 хочуть передати у обслуговування товариству «М.Ж.К.», хоча у ньому вже створюють ОСББ, і мешканці самі мають визначити, чи хочуть вони користуватися послугами товариства.

Депутат стверджує, що «М.Ж.К.» встановлює мешканцям будинку вищі тарифи, ніж могли б бути за послуги інших підприємств, тому для них це не надто вигідно.

Емоційність Бондарука не сподобалася міському голові, бо депутат перебивав виступи інших доповідачів, і так, мовляв, заважав засіданню.

Після репліки першого заступника міського голови Святослава Кравчука про те, що Бондарук «вводить людей у блуд», депутат обурився та відзначив, що у міськраді «не хочуть почути людей».

У підсумку Микола Романюк позбавив слова Романа Бондарука за «неетичну поведінку», однак той продовжував висловлювати свою думку, бо це, мовляв, обов’язок депутата.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://www.lutskrada.gov.ua/sites/default/files/u122/2013-03-06_img_soroka_018_novyy_razmer_0.jpg Тендер на озеленення міста Луцька виграла приватна структура, яка насправді немає реальної можливості виконувати такі роботи.А ТзОВ «М.Ж.К.» - це фактично приватний «жек», про якість і асортимент послуг якого можуть багато сказати тисячі мешканців 33-го кварталу.... Щось це не дуже подобається!
Відповісти
Директор МЖК Ковалюк - не то одногрупник, не то однокурсник Тігіпка, Романюк - його (Тігіпка) друг-приятель. Замутили собі на трьох
Відповісти
...де коментарі!? Адмін, шо за діла? о_О
Відповісти
Романе, так тримати! Потрібно давно розігнати цих старих корупціонерів!
Відповісти
Респект та повага депутату.А здирницький тариф в 3.56грн. за м.кв.. нехай накладують на свої квартири.
Відповісти
потрібно розігнати їх усіх і Роман Б. не виключення!!!Напевно в ОСББ у будинку Ветеранів, 22 Ромік має свій інтерес...він без грошей і пальцем не шевелить)))
Відповісти
І давно Бондарук таким правдолюбцем став? Нехай спочатку повіддає гроші людям яких ошукав, навіть не знаю яке він має морально право знаходитись на засіданнях міськради. Його місце - на нарах.
Відповісти
Найкоротший анекдот: "Бондарук безкорисливо бореться за людей". Ха-ха!
Відповісти
О боти МЯР попросипалися.
Відповісти
Як з ланцюга зірвався депутат... У них з Романюком явна не любов. І після вирішення питання не на користь Бондарука, підконтрольна йому Саботюк теж кудись зникла. Отак кожен вирішує свої питання... А мала б ще попрацювати На громаду...
Відповісти
Це таким чином бондарук міняє "вивіску", аби знову потрапити в крісло депутата. Але вже нічого не допоможе. Пркрався, пробрехався, створив собі такий "імідж", що й у вязницю можуть не взяти. Тупий, мстивий, підлий, морально брудний чоловік.
Відповісти
да, народ.. з вашими жахливими коментарями і культурою тідьки в Європу.... Іще таке питання: а ви всі праведники?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку депутата ледь не «попросили» із засідання виконкому.ФОТО
06 серпень, 2014, 09:15