Підлітки у Луцьку тероризують переселенців, − ЗМІ

Підлітки у Луцьку тероризують переселенців, − ЗМІ
Переселенці зі Сходу, які зараз проживають у Луцьку, скаржаться, що постійно страждають від знущань малолітніх розбишак.

Про це повідомляє ТРК Аверс.

Пані Тетяна разом із дітьми саме вечеряла на кухні. Аж тут гуркіт: «Таке враження, що несподівано трапився взрив. Полетіло скло. Діти злякалися і ми якнайшвидше постаралися вийти з кімнати А хтось крикнув, щоб скинули цеглину… У мене молодша дитина перелякалася, у нього був стрес, плакав довго… Було дуже багато скла», - розповіла жінка.

Величезний камінь, кілограмів п’яти, як розповіли люди, ледь не покалічив чоловіка, який разом із маленькою донькою стояв біля холодильника. І це вже не перший такий випадок. Шкоди їм завдають місцеві підлітки.

«Тут є така компанія, в котрій постійно дітей ображають, тому що вони зі Сходу. Вчора вони теж кинули в мою дитину камінь, але він від нього якось відвернувся», - розповіла переселенка зі Сходу Олена.

Діти розповіли, що з них знущаються. Змушують віддавати власні речі та постійно принижують, обзиваючи сепаратистами.

Вже не один рік малолітніх агресорів терплять і місцеві мешканці.

«У мене вже й психіка нарушилася, бо весь час в якійсь тривозі знаходишся. Оці хлопці, що тут гуляють, то вже не одне вікно вибили. І скільки зверталися в міліцію - ну нібито записали, зареєстрували, а все це саме лишається. Постійно залазять у вікна, то холодильники обкрадали, то землею мені, старшій жінці, в очі сипали. І все воно безнаказано остається», - скаржиться лучанка Олена.

Та найбільше і переселенці, і місцеві мешканці переймаються за дітей.

«Вся справа в тому, що діти роблять шкоду в основному з неблагополучних сімей. Один із підлітків-кривдників навіть відбував покарання в колонії для неповнолітніх", - розповідає директор волинського обласного центру соціально-психологічної допомоги Наталія Мишко

"Приходила міліція і вже ведеться слідство. Хлопців розшукують», - пообіцяла Мишко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Підлітки у Луцьку тероризують переселенців, − ЗМІ
06 серпень, 2014, 13:17