Заступник головного міліціонера Волині поїхав на Схід, − ЗМІ

Заступник головного міліціонера Волині поїхав на Схід, − ЗМІ
Перший заступник начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко вирушив у тривале відрядження у Східну Україну.

Як відомо, саме його відставки домагаються активісти Волині, - пише Вісник+К.

Як повідомили джерела видання, нині у Міністерстві внутрішніх справ формують посилені слідчі групи для роботи на звільнених територіях у Луганській і Донецькій областях.

Як відомо, у багатьох містах Донбасу міліція зрадила присязі і співпрацювала з терористами. Довіри до тих, хто лишився, також небагато, а злочинів на цій території скоєно чимало, - пише ресурс.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Або на війну,або в тюрму. Годинник за 12 тисяч євро так і не пояснив.
Відповісти
от жаба душить людину за годинник
Відповісти
та десь відсидиться в тилу а потім приїде хероем!
Відповісти
А ви мабуть зараз в квартирі за компом сидите і зрадістю обсуждаєте всіх - це і є справжній ХЕРОЇЗМ!!!
Відповісти
РУДЕНКО ХОЧ ПОЇХАВ ДІЙСНО В АТО, А НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ ОЧКОВТИРАТЕЛЬСТВОМ ПЕРЕД ВОЛИНЯНАМИ ЯК ДАНИЛЬЧУК, ЩО В ТРУСАХ СТОЇТЬ НА БЕРЕЗІ МОРЯ Й РОЗКАЗУЄ ЯК ЗАХИЩАЄ ДОНАС...А ДЕ ТИМОЩУК--ЗАСТУПНИК ДАНИЛЬЧУКА, ЯКИЙ ДОЗВОЛЯВ НА ЖИНОК КРИЧАТИ МАТЮКАМИ ПЕРЕД ОДА....ДЕ ВІН, ТОЖЕ В ТРУСАХ ПО АЗОВУ ЗАГАРЯЄ Й БУДЕ ПОТІМ РОЗКАЗУВАТИ Я К БОРОНИВ НЕНЬКУ-УКРАЇНУ---СВОЛОЧІ ВОНИ ЯК Й ГУЗЬ, ПУСТОВІТ ТА ВІТЕР, ЩО ПО ТРУПАХ ЗЕМЛЯКІВ ПРИЙШЛИ У ВЛАДУ...БОГ ВСЕ БАЧИТЬ, МАТЕРИНСЬКІ СЛЬОЗИ ДАДУТЬ ПЛОДИ, А ВИ ГОРЕ-ВОЛИНЯНИ ПОНЕСЕТЕ ПОКАРАННЯ
Відповісти
Спотворюєте факти Інно, Данельчук на березі моря не в трусах, а Тимощук ні на яких жінок біля ОДА не кричав, сама була присутня і все чула. За наклепи також понесете покарання.
Відповісти
Він то пішов,а ті хто кричать сидять біля клавіатури!
Відповісти
А нема бажання за ним? Там би і розібрались нарешті...
Відповісти
шукайте його в теплих краях, а не на сході.може це по документах він там,щоб активісти не добилися відставки...
Відповісти
Може по документах і поїхав. А насправді ...
Відповісти
Це така тактика - стати учасником АТО, хоча він до реального району бойових дій навіть і не наблизиться. Бо ці щурі штабні більш ні на що не здатні, лише косити бабло на різних "темах". Серед наших мусорів у "світязь" назбиралось аж 14 вояк. Отака наша волинська ментовня, - одні контри.
Відповісти
А ви напевно 14-ий??? Чи може 1-ий???
Відповісти
Хоче пересидіти важкі для нього часи. Не вся ж Східна Україна - зона АТО. Тому десь у цьому регіоні країни каву із знайомими поп"є, поспілкується, відпочине.... А там і посаду для нього друзі підходящу знайдуть, як для його колишнього патрона Поліщука, який тривалий час був на лікарняному. І знову буде працювати "на користь" простих людей...
Відповісти
Полковник Руденко М.М. на даний час дійсно у відповідності до наказу Міністра Авакова А.Б. відбув у зону АТО, а саме у м.Краматорськ, де очолив спеціальну слідчу бригаду по розслідуванню злочинів, учинених сепаратистами та й за самим фактом створення незаконних збройних формувань ДНР. Тим хто сарказує даним фактом радивби не сидіти за клавами ПК а вирушати до РММ.
Відповісти
не надувай бульбашку

він в ізюмі і в зону бойових дій не поїде

проте буде пакувати до тюрми терористів та мародерів а отже зробить щось корисне
Відповісти
от,не вгадали... саме в зоні бойових дій. А ви з"їздіть туди...знайдіть його там, приїдете в Луцьк і всім докажете!!! Як вам така ідея? Ну, як вам не соромно...ви ж нічого не знаєте, для чого таке писати...
Відповісти
Господи... читаю ці всі коментарі... і мені страшно... Страшно за людей, які пишуть цю всю гидоту, ця злість до добра не доводить. Ну самі ж сидять, за ком"ютерами, задниці свої не можуть підняти...і обговорюють " Де ж то зараз Руденко знаходиться?" Да чого ви всі причепилися до цього Руденка? Тільки всі і бачать ментів, невже серед нас, простих людей немає покидьків на простих роботах, вулицях... Руденко М.М. дуже хороша, добра, мужня й порядна людина. Його всі на роботі поважають, спитайте в любого, дайте вже нарешті йому спокій, задовбали))) І на відміну від вас (всіх коментаторів) він дійсно зараз знаходиться в зоні АТО. Як бачите, не відкупився...Може з"їздите, провідаєте його, заодно і переконаєтесь. Слабо??? Безсовісні...як вам не соромно...А як не знаєте, де він знаходиться, то не кажіть. Задовбали вже всі... Повертайтеся Михайле Михайловичу живим і здоровим, і всіх хлопців наших забирайте з собою!!! Ми пишаємося Вами і не звиртайте увагу на цих "людей" всім же ж не вгодиш)))
Відповісти
Останні новини
Заступник головного міліціонера Волині поїхав на Схід, − ЗМІ
07 серпень, 2014, 12:50