Луцька молодь збирає кошти для 51-ої бригади. ФОТО

Луцька молодь збирає кошти для 51-ої бригади. ФОТО
Кошти для бійців з 51-ої механізованої бригади в межах благодійного розіграшу призів «Волиняни з Тобою» збирають активісти громадських організацій Луцька та волонтери.

Захід стартував сьогодні, 7 серпня та триватиме до неділі.

За гроші, які кидатимуть у скриньку, лучани отримуватимуть квиток з порядковим числом, за яким у неділю, 10 серпня відбудеться розіграш цінних призів.

Вартість одного квитка - 15 гривень.

Відтак, впродовж чотирьох днів 20 волонтерів у вишиванках зі скриньками ходитимуть центральними вулицями міста та збиратимуть кошти.

Розіграш призів відбудеться лише серед присутніх на місці у неділю, 10 серпня о 20:00 на Театральному майдані.

За словами координатора заходу та громадського активіста Анатолія Слободенюка, організаторами розіграшу є випускники програми обміну «Flex».

«Організаторами акції є випускники програми обміну "Flex". Це шкільна програма обміну, яка дозволяє учням 8-10 класів поїхати вчитися на рік в Штати. В нас є невеличка група активних випускників, які побували в Штатах, і, набравшись там досвіду, побачивши, як люди живуть, вирішили, що треба змінювати щось в нашій країні на краще», - зазначив Анатолій.

Також він зазначив, що серед волонтерів та активістів, які долучилися до цього заходу, - учні, студенти та один підприємець.

«Свою діяльність ведемо уже протягом 5 років. Раніше в нас були проекти непомітні, бо якось не бачили в тому сенсу. А тут... Поспілкувалися з представниками інших громадських організацій, і вони сказати, що треба афішувати, рекламу давати», - додав Анатолій Слободенюк.

Кошти, зібрані під час заходу, передадуть 51-й ОМБР, яка нині бере участь у бойових діях на сході України. Всі, хто візьмуть участь у розіграші призів та придбають щонайменше 1 квиток, отримають можливість виграти цінні призи, а саме:

—широкоформатний телевізор;
—ноутбук;
—планшетний пк.

За довідками звертатися за телефоном:
+38-050-237-18-04 - Анатолій Слободенюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.